Otoyol Devriyesi konusu ne? Otoyol Devriyesi oyuncuları kimler?

Jon ve Ponch, Los Angeles otoyol polis devriyesi teşkilatına yeni atanmışlardır.

Otoyol Devriyesi konusu ne? Otoyol Devriyesi oyuncuları kimler?

Jon ve Ponch, Los Angeles otoyol polis devriyesi teşkilatına yeni atanmışlardır. İkisinin tek ortak noktası aşırı derecede şaşkın ve sakar olmalarıdır. İkili ortak olarak otoyolda devriye gezmeye başlar. Peki Otoyol Devriyesi konusu ne? Otoyol Devriyesi oyuncuları kimler?

Yaptıkları sakarlıklarla otoyolu birbirine katan otoyol devriyesi Jon ve Ponch, büyük bir soygunun tam ortasında kalırlar. İşte Otoyol Devriyesi konusu ne ve oyuncuları…

OTOYOL DEVRİYESİ KONUSU NEDİR?

Jon Baker (Shepard) ve Frank Ponch Poncherello (Peña) Los Angeles’taki California Otoyol Devriyesi’ne (COD) yeni katılmışlardır ancak ikisinin de bu mesleği seçmelerinin çok farklı nedenleri vardır. Baker, hayatını ve evliliğini düzende tutmaya çalışan eski bir motosikletçidir. Poncherello ise COD'un içinde bir iç iş olduğunu ve milyonlarca dolarlık bir soygunla olan ilişkisini araştıran gizli bir Federal ajandır. Tecrübesiz çaylak ve sert profesyonel bir araya gelir ancak aralarındaki sürtüşme işlerine de yansır. Yine de Baker’ın eşsiz sürüş becerileri ve Ponch’un sokakların kurdu olması birlikte çalışmalarını kolaylaştırabilir… Tabii daha önce birbirlerini öldürmeye kalkmazlarsa!

OTOYOL DEVRİYESİ OYUNCULARI KİMLER?

Michael Pena, Dax Shepard, Vincent D'Onofrio

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER