Öykü Çelik yüzüğü attı

Oyuncu Öykü Çelik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla iş insanı sevgilisi İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.Çelik, “İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır” ded.

Öykü Çelik yüzüğü attı

Oyuncu Öykü Çelik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla iş insanı sevgilisi İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Çelik, “İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır” dedi.

33 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler.”

Instagram’dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine ‘Evet’ yanıtını vermişti. Çelik, ne zaman evlenecekleri sorusuna “Önümüzdeki sene yapacağız, 2022'de” yanıtını vermişti.

İlginizi ÇekebilirÖykü Çelik: Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?Öykü Çelik: Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?İlginizi ÇekebilirÖykü Çelik'ten tepki çeken corona paylaşımıÖykü Çelik'ten tepki çeken corona paylaşımı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER