Oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

67 yaşındaki tiyatrocu Muhittin Korkmaz'ın yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

67 yaşındaki tiyatrocu Muhittin Korkmaz'ın yaşamını yitirdiği duyuruldu.

G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde hafızalara kazınan rollerde oynayan 67 yaşındaki tiyatrocu Muhittin Korkmaz, yaşamını yitirdi.

Korkmaz, komedyen Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. adlı filminde “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!” repliğiyle hafızalara kazınmıştı.

CEM YILMAZ’DAN MESAJ

Cem Yılmaz, Korkmaz’ın vefatıyla ilgili “Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimizin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. G.O.R.A mürettebatından bir eksiğiz” mesajını paylaştı.

Oyuncu ve senarist Can Yılmaz ise mesajında “G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

OĞLU 3 YIL ÖNCE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

YouTube yayınlarıyla adını duyuran Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz ise Kasım 2017’de yaşamına son vermişti.

MUHİTTİN KORKMAZ KİMDİR?

Gaziantep’te yetişen, Bursa'da yaşayan tiyatro ve sinema sanatçısı Muhittin Korkmaz, 17 Ekim 1953 Gaziantep doğumludur. Uzun yıllar tiyatro sahnesinde yer alan Korkmaz, Bursa Devlet Tiyatro’sundan emekli oldu.

2003 yapımı Cem Yılmaz’ın filmi “G.O.R.A”da canlandırdığı Tihulu karakteri ile adını duyuran oyuncu ayrıca; “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?”, “Sınav”, “A.R.O.G”, “Pek Yakında”, “Bir Baba Hindu” gibi birçok yapımda yer aldı.

Son güncelleme: 23:33 - 24.11.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER