Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz açıklaması!

Deniz Bulutsuz'un 'Mahsus öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten yoksun vazgeçme' ve 'Hakaret' suçlarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven, yaptığı açıklamada "Kıymetli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, hak kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda.

Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz açıklaması!

Deniz Bulutsuz'un 'Mahsus öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten yoksun vazgeçme' ve 'Hakaret' suçlarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven, yaptığı açıklamada "Kıymetli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, hak kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim" dedi.

Deniz Bulutsuz’un ‘Mahsus öldürmeye teşebbüs’, ‘Hürriyetten yoksun vazgeçme’ ve ‘Hakaret’ suçlarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven, sosyal ağ hesabı üzerinden tanımlama yaptı.

Güven açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

* Ilk Olarak, birkaç gündür ulus vicdanında rahatsızlığa sebebiyet veren şanssız olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim.

* Açıklama yapma ihtiyacım, gönülsüzce sebep olduğum bu meşguliyete aleyhinde duyduğum sorumluluktandır.

* Güç hiçbir vicdanda aklanamaz. İster maddesel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi adalet eder.

* Tam da bu sebeple, kıymetli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, hak kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim.

* Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin.

OZAN GÜVEN DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Deniz Bulutsuz’un şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven de savcılıkta verdiği ifadenin ardındaki şikayetçi oldu.

“Bu durum kendisiyle görüşmeyi kabul etmediğim için bana kurulan bir komplodan ibarettir” diyen Ozan Güven, Bulutsuz’un ‘kötüleme’, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından cezalandırılmasını istedi.

İLGİLİ HABEROzan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sözcü ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Güven'in evinden çıplak ayakla kaçış
İLGİLİ HABERSevgilisi Deniz Bulutsuz ile ağız dalaşı eden Ozan Güven kendisini savundu
İLGİLİ HABEROzan Güven'den zorlama gördüğünü bahis eden Deniz Bulutsuz'un adli tıp raporu ortaya çıktı
İLGİLİ HABERÜnlü isimlerden Ozan Güven'den güç görebilen Deniz Bulutsuz'a destek mesajları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER