Ozan Güven’den zorlama gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı

Oyuncu Ozan Güven hakkında  'Kasten öldürmeye girişim’, 'Hürriyetten mahrum bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından davacı olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten daha sonra  İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu aldı.

Ozan Güven’den zorlama gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı

Oyuncu Ozan Güven hakkında  'Kasten öldürmeye girişim’, 'Hürriyetten mahrum bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından davacı olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten daha sonra  İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu aldı. Adli tıp uzmanı kadar hazırlanan raporda, vücudunun değişik yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedildi. Raporda Bulutsuz'un sol favori puslu görünüş sebebiyle bir sıhhat kuruluşunda tetkik olması ve içinde cam olabileceğini belirttiği baş parmak aşağı bere nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan daha sonra ayrıntılı bir rapor düzenlenmesinin yerinde olacağı görüşü bildirildi. 

Ozan Güven hakkında 18 Nisan’da İstanbul Cumhuriyet Savcılığına şikayette yer alan Deniz Bulutsuz, savcılığın talebi ile İstanbul Adli Tıp Şube Müdrülüğü’nden rapor aldı.
Raporda 28 yaşındaki Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan bere, kafasının duvara ast şekilde çarpması sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kol dış daha alçak kısmında 4×5 santim, sağ kol iç kısımda 6 santim morarma bulunduğu, kolların değişik yerlerinde morluklar ve sırça kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde fazla sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya tabi sol diz kısmında morluklar ve baş parmak aşağıda cam olabileceği ifade edilen bere, Bulutsuz’un beyanıyla favori hafif puslu görünüm tespiti yer aldı.

KAPSAMLI RAPOR MUAYENEDEN SONRA

Raporda Deniz Bulutsuz’un sol favori puslu görünüş sebebiyle bir sıhhat kuruluşunda muayene olması ve içinde sırça olabileceğini belirttiği baş parmak aşağıda  bere sebebiyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonradan rapor düzenlenmesinin uygun olacağı belirtildi.

DARP FOTOĞRAFINA YALNIZCA SÖZCÜ ULAŞMIŞTI

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz 13 Haziran’da  bir süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini, hürriyetini kısıtladığını, ölümle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Olaydan daha sonra Bulutsuz’un şiddete uğramış halini bildiren fotoğraflara sozcu.com.tr ulaşmıştı. Ozan Güven ise bir süredir ayrılmak istediği kız arkadaşının kendisine komplo kurduğunu ileri sürerek, ana darp edilen kişinin kendisi olduğunu iddia etmişti. Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven,  Bulutsuz’un, “Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. ‘Bayan döven adam’ diye söyleyeceğim” dediğini ileri sürerek,  ‘kötüleme’, ‘hakaret’, ‘korkutma’ ve ‘darp’ suçlarından cezalandırılmasını istemişti.

İLGİLİ HABEROzan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sözcü ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Güven'in evinden çıplak ayakla kaçış
Son güncelleme: 10:03 - 03.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER