Özcan Deniz’in eski eşi Nişantaşı gecelerinde

Özcan Deniz ile boşandıktan sonra her tarafta benzer evde yaşamaya başladıkları konuşulan Feyza Aktan, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Özcan Deniz’in eski eşi Nişantaşı gecelerinde

Özcan Deniz ile boşandıktan sonra her tarafta benzer evde yaşamaya başladıkları konuşulan Feyza Aktan, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir arkadaşı ile  bir şeyler içip sohbet eden Aktan, mekan çıkışı bir anda basın mensuplarını aleyhinde görünce kısa süreli şaşma yaşadı.

Feyza Aktan, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Eski eşi Özcan Deniz’in corona virüsü pandemisi sürecinde evde çektiği dizide oğlu Kuzey ile birlikte rol aldıkları diziyle alakalı performansını basın mensuplarıyla paylaştı.

“AYRINTI DEĞIL, SÜRPRİZLERE AÇIK OLUN”

Aktan galoşa benzeyen sivri burunlu terlikleriyle seri adımlarla yürürken oynadığı diziyi soran muhabirlere “Dizi benim için iyiydi. Ayrintisiyla Uğraşma veremem sürpriz olsun” dedi. Konuşmak istemeyen Feyza Aktan’a son olarak ise “Özcan bey ile benzer evde yaşadığınız doğrumu? ” şeklinde soru yönelten muhabirlerle sadece gülmekle yetindi. Aktan, “Bir yere yetişmem lüzumlu” diyerek orandan uzaklaştı.

İLGİLİ HABERÖzcan Deniz eski eşi Feyza Aktan ile tekrar mi evleniyor?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER