Özge Özder’den Mucize Hekim açıklaması: Bana kızıyorsunuz ama…

Oyuncu Özge Özder'in Mucize Doktor dizisinden ayrılması uzun bir vakit konuşulmuştu.

Özge Özder’den Mucize Hekim açıklaması: Bana kızıyorsunuz ama…

Oyuncu Özge Özder'in Mucize Doktor dizisinden ayrılması uzun bir vakit konuşulmuştu. Özder, hakkında yapılan haberler sonrası sessizliğini bozdu diziden ayrılma kararının kendisine ait olmadığını üretim şirketi tarafından kadrodan çıkarıldığını söyledi.

Corona virüsü salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen ve yeni sezon çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak olan Mucize Hekim’un kadrosunda; Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Övünç Tuna, Hazal Türesan, Reha Özcan, Murat Aygen gibi isimler yer alıyor. Yayınlandığı günden beri sevilen ve gündem olan dizideki ayrılık kararları herkesi üzdü.

Fox TV ekranlarında yayınlanan MF Üretim imzalı Mucize Hekim dizisinin kadrosundan ayrılan oyuncu Özge Özder sosyal medyadan yorumlama yaptı. Özder, kadrodan çıkmasının kendi kararı olmadığını açıklama etti.

İzleyicilerden gelen tepkiler üstüne Twitter hesabından bir izah etme yapan Özder, kadrodan isteyerek ayrılmadığını ifade ederek “Çıkan haberlerde ama ‘ayrıldı’ başlığı fazla yanıltıcı. Karar benim yok ve sizden fazla daha fazla üzgünüm” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER