Parker filminin konusu ne? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Başrollerinde Jason Statham ve Jennifer Lopez'in yer aldığı aksiyonun bir an olsun yetersiz olmadığı Parker filmin büyük bir soygun konusu ele alınıyor.

Parker filminin konusu ne? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Başrollerinde Jason Statham ve Jennifer Lopez'in yer aldığı aksiyonun bir an olsun yetersiz olmadığı Parker filmin büyük bir soygun konusu ele alınıyor. Peki Parker oyuncuları kimler ve konusu ne?

Parker 2013 yapımı aksiyon filmidir. Yönetmenliğini Taylor Hackford, senartistliğini John J. McLaughlin yapmıştır. Başrol olarak ise Jason Statham ve Jennifer Lopez oynamıştır. Parker bir hırsızdır. Onun kesin ve kati kuralları vardır. En sonunda büyük bir soygun yerine getirmek ister ve olaylar gelişir.

PARKER FİLMİ KONUSU

Parker (Jason Statham) bireysel ahlak prensipli profesyonel bir hırsızdır. Bu kurallardan bazıları şunlardır: Hırsızlığın altından kalkamayacak insanlardan hiçbir şey çalma, adalet etmeyen insanlara acı çektirme. Ama son soygununda, ekibi onu aldatır ve parasını çalarak onu ölüme terk eder. Eski çalışma arkadaşlarının böyle bir şey yaptıklarına pişman olmasını karşılamak isteyen Parker onları varlıklı ve ünlülerin oyun alanı olan ve ekiptekilerin en büyük soygunu yapmayı planladıkları Palm Beach'e dek peşine düşüp takip eder. Zengin bir Teksaslı kılığına giren Parker yanında bilgili birini alır: Leslie (Jennifer Lopez). Leslie bedensel can sıkıntısı yaşayan ama güzel, zeki ve doyumsuz bir kadındır.

PARKER FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Jason Statham – Parker
Jennifer Lopez – Leslie Rodgers
Michael Chiklis – Melander
Wendell Pierce – Carlson
Clifton Collins Jr. – Ross
Bobby Cannavale – Jake Fernandez
Patti LuPone – Ascension
Carlos Carrasco – Norte
Micah Hauptman – August Hardwicke
Emma Booth – Claire
Nick Nolte – Hurley
Daniel Bernhardt – Kroll
Dax Riggs – Kendisi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER