Şafak Sezer, “Ersin Korkut ve Büşra Pekin’le bir daha çalışmam”

Oyuncu Şafak Sezer, şarkıcı Serdar Ortaç'ın sosyal ağ üzerinden düzenlediği canlı yayına katıldı.

Şafak Sezer, “Ersin Korkut ve Büşra Pekin’le bir daha çalışmam”

Oyuncu Şafak Sezer, şarkıcı Serdar Ortaç'ın sosyal ağ üzerinden düzenlediği canlı yayına katıldı. Sezer, meslektaşları Büşra Pekin ve Ersin Korkut hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı.

Şafak Sezer, şarkıcı Serdar Ortaç’ın Instagram yayınına davetli oldu. Yaklaşık bir saat süren sohbette kahkahalar eksik olmadı. Başrolünde yer aldığı filmler hakkında konuşan 49 yaşındaki komedyen, ‘Kutsal Damacana’ hakkında dikkat çeken bir itirafta da bulundu.

“ONLARLA BİR DAHA ÇALIŞMAM”

Sezer, “İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne değin acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir defa bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut’la hayatları her tarafında bir daha çalışmam. Hiçbir vakit, katiyen!” ifadelerini kullandı.
Sezer sözlerine şu şekilde devam etti, “Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları baştan başa en hoş armağan verildi. ‘Tanrısal Damacana’da oynadım’ diye insan CV’sine ekler. ‘Acaba bir adaletsizlik mı yaptım?’ diye düşünüyorsun. Tersine çok da iyilik yaptım” dedi.
2007 yılında vizyona giren ‘Tanrısal Damacana’ serisinin birincil filmi, 627 bin 855 kişiyi sinema salonlarına çekerken, toplam 4 milyon 514 bin 747 TL hasılat elde etti.

İLGİLİ HABERKutsal Damacana konusu ne? Kutsal Damacana oyuncuları kimler?
Son güncelleme: 15:50 - 19.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER