Sağ Salim 2 konusu ve oyuncuları… Sağ Salim 2: Sil Yeniden nerede çekildi?

Sağ Salim 2: Sil Yeniden filminin oyuncu kadrosu ve konusu çoğu izleyici kadar merak konusu oldu.

Sağ Salim 2 konusu ve oyuncuları… Sağ Salim 2: Sil Yeniden nerede çekildi?

Sağ Salim 2: Sil Yeniden filminin oyuncu kadrosu ve konusu çoğu izleyici kadar merak konusu oldu. İzleyicilerin ayrıca en fazla merak ettiği konuların başında da Sağ Salim 2: Sil Her Yerde filminin nerede çekildiği oluyor. İşte bütün merak edilenler...

Sağ Salim 2: Sil Bitmiş filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Sağ Salim filminin devam filmi olan Sil Her Tarafta konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Sağ Salim oyuncuları, konusu, nerede çekildiği ve film hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde.

SAĞ SALİM 2’NİN KONUSU

Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 “kötü” adamın çabuk katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Fakat işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da şanssız serüvenler dizisi her tarafta başlar.

SAĞ SALİM FİLMİNİN OYUNCULARI

Fulya Zenginer – Nihal
Burçin Bildik – Salim
Alper Saldırgan – Recai
Hüseyin Avni Danyal – Muhtar
Kenan Ece – Ayhan
Murat Akkoyunlu – Gucur Osman
Kâmil Güler – Mehmet
Kevork Türker – Ramiz
Orçun Kaptan – Orhan
Tevfik İnceoğlu – Tahsin
Yakup Yavru – Halit

SAĞ SALİM 2: SİL HER TARAFTA NEREDE ÇEKİLDİ?

İlk filmi Silifke ilçesinde çekimleri yapılan film bu kere Kastamonu’nun Cide ilçesinden görüntüler yer alıyor. Filmde Cide halkı da figüran olarak da rol aldı.

SAĞ SALİM 1’İN KONUSU

Salim keza ölümden ayrıca de ölülerden fazla korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mülk taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Ama kâbus gördüğü bir gecenin sabahında, köy muhtarı kendisinden Mersin’den Sivas’a bir cenaze taşımasını rica eder. Ilk Önce fazla isteksiz olsa da muhtarın ısrarını kıramaz ve komedi dolu seyahat başlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER