Sefirin Kızı bu akşam yayınlanacak mı? Sefirin Kızı sezon finali mi yaptı?

Sefirin Kızı ekranlara geldiği ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen diziler aralarında yerini almıştı.

Sefirin Kızı bu akşam yayınlanacak mı? Sefirin Kızı sezon finali mi yaptı?
Sefirin Kızı ekranlara geldiği ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen diziler aralarında yerini almıştı. Bütün dünyayı etkileyen corona virüsü ardından ise çekimlerine ara verilen dizinin yeni birim tarihi merak edilmeye başlandı. Peki Sefirin Kızı bu akşam yayınlanacak mı? Sefirin Kızı sezon finali mi yaptı?

Her hafta pazartesi akşamı ekranlara gelen ve son olarak 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sefirin Kızı dizisi bu akşamki yayınlama akışında da yer almadı. Pandemi dolayısıyla çoğu dizide olduğu gibi çekimlerine ara verilen dizinin yeni bölüm yayın tarihi ise hemen şimdi açıklanmadı.

SEFİRİN KIZI BUGÜN VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam yayınlama akışında yer almadı. Star Tv ekranlarında Sefirin Kızı yerine ‘Kurtarıcı’ isimli yabancı sinema yayınlanacak.

SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Sefirin Kızı dizisi hakkında son gelişmeler ise şöyle; Dizinin starları tarafından verilen bilgilere kadar Mayıs ayı içerisinde 4 bölüm daha çekilecek ve daha sonra Sefirin Kızı dizisi sezon finali yapacak. Sefirin Kızı yayın tarihi belirli olduğunda sayfamızda yer alacak.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gediz Sancar'ı katil olmaktan vazgeçirir lakin bu sefer kendisi Akın'a olan öfkesine yenik düşer. Daima içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir.

Sancar, en büyük sınavının can edinmek değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare'ye ve Melek'e nasıl verecektir?

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye'nin de onun için kabus gibi planları vardır.

Nare Sancar'dan Menekşe'nin gebelik haberini aldığında, koskocoman bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar'a ve dokuz yıldır bütün yaşadıklarına birincil kez dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, aslında imkansızdır.

YORUM EKLE