Sen Sağ Ben Selamet konusu ve oyuncu kadrosu… Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimler?

Son dönem Türk komedi filmleri aralarında bulunan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler kadar ilgiyle araştırılıyor.

Sen Sağ Ben Selamet konusu ve oyuncu kadrosu… Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimler?

Son dönem Türk komedi filmleri aralarında bulunan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler kadar ilgiyle araştırılıyor. 2016 yılında izleyiciyle buluşan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde yer alıyor...

Sen Sağ Ben Selamet adlı Türk komedi filmde yolları kesişen üç kaçağın hikayesi anlatılıyor. Genel konusu ve oyuncu kadrosuyla Sen Sağ Ben Selamet’in detayları şu şekilde…

SEN SAĞ BEN SELAMET KONUSU

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, benzer yolun yolcularıdır. Sansar'ı, Sivas Kapalı Cezaevi'ne götürecek nakil arabulucu, Selamet'i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir diğer yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonradan başlarından macera batmış gülünç olaylar geçecektir.

SEN SAĞ BEN SELAMET OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar,Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Özdilek ve Savaş Yüksek Dağ Başar yer alıyor.
Yapımcılığını Işlem Film, İnci Gündoğdu Ve İsmail Gündoğdu'nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER