Serenay Sarıkaya: Cem ile arkadaş değiliz

Bebek’teki bir güzellik merkezinden çıkan oyuncu Serenay Sarıkaya, komedyen Cem Yılmaz’la biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.Geçen hafta Yılmaz’ın bir videosunu beğenince çıkan “Acaba barıştılar mı?” söylentilerine cevap veren Sarıkaya “Yok barışmadık, kendisi.

Serenay Sarıkaya: Cem ile arkadaş değiliz

Bebek’teki bir güzellik merkezinden çıkan oyuncu Serenay Sarıkaya, komedyen Cem Yılmaz’la biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Geçen hafta Yılmaz’ın bir videosunu beğenince çıkan “Acaba barıştılar mı?” söylentilerine cevap veren Sarıkaya “Yok barışmadık, kendisi söyledi zaten. Çok normal artık. Büyütmeyelim böyle şeyleri… Bir like atmaktan buralara gelmesin mevzu. Yetişkin insanlarız.  Arkadaş olarak görüşmüyoruz ama küs değiliz” dedi.

“KÜSMEDİK Kİ” AÇIKLAMASI

Cem Yılmaz geçen günlerde muhabirlerin, “Serenay Hanım ile barıştınız mı?” sorusuna, “Küsmedik ki barışalım” diye cevap vermişti.

İlginizi ÇekebilirCem Yılmaz: Serenay ile küsmedik ki barışalımCem Yılmaz: Serenay ile küsmedik ki barışalımİlginizi ÇekebilirHastaneden Serenay Sarıkaya açıklamasıHastaneden Serenay Sarıkaya açıklaması
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER