Serenay Sarıkaya’nın mesajları ifşa oldu

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın beraber olduğu fotoğraflarına sürekli olarak yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, Sarıkaya ile olan mesajlarını ifşa etti.

Serenay Sarıkaya’nın mesajları ifşa oldu

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın beraber olduğu fotoğraflarına sürekli olarak yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, Sarıkaya ile olan mesajlarıifşa etti.

2020 yılının bomba aşkı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, magazin gündeminin dilinden düşmüyor. Sosyal medyada artık beraber fotoğraf paylaşmaya başlayan meşhur çift, magazin basının yakın takibinde. Bir sosyal medya kullanıcısı ikilinin hiçbir fotoğrafını kaçırmadan, sürekli yorumladı. sosyal medya kullanıcısı, Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın fotoğrafına “Ağa be nasip olur mu böyle bir ilişki” yorumunu yaptı.

“ŞANSINI ZORLUYORSUN”

sosyal ağ kullanıcısının yorumu üstüne Serenay Sarıkaya, ”Alp şansını fazla mu zorluyorsun?” mesajını attı. Alp isimli sosyal ağ kullanıcısı ise  ”Abuuuv nasıl bir talih?” cevabını verince ise Sarıkaya, ”Böyle bir talih” yazdı.
Serenay Sarıkaya’nın mesajı üstüne ”Merak ettim umarım güzel bir şeydir” mesajını atan Yüksek Dağ isimli kullanıcıyı, Sarıkaya sosyal medya hesabından engelledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER