Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile tartışma eden Ozan Güven kendisini savundu

Deniz Bulutsuz'un 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten mahrum bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven de savcılıkta verdiği ifadenin arkasında şikayetçi oldu.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile tartışma eden Ozan Güven kendisini savundu

Deniz Bulutsuz'un 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten mahrum bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Güven de savcılıkta verdiği ifadenin arkasında şikayetçi oldu. "Bu durum kendisiyle görüşmeyi kabul etmediğim için bana kurulan bir komplodan ibarettir" diyen Ozan Güven, Bulutsuz'un 'iftira', 'hakaret', 'tehdit' ve 'darp' suçlarından cezalandırılmasını istedi. Güven ifadesinde, "Ben kendisine şiddet uygulamadım. Bütün aksine o benim üzerime saldırdı, tırmalayarak yüzümü çizdi ve bana vurdu. Her yerim bere yara içinde morluklarla batmış idi" dedi. 

Ozan Güven yazılmış ve sözlü olarak savcılığa verdiği açıklama de şunları anlattı;

OZAN GÜVEN KENDİSİNİ SAVUNDU

“Deniz Bulutsuz ile  6 aydır devamlı duygusal bir ilişkimiz vardı. Deniz, en küçük tartışmada büyük tepkiler veriyordu. Hatta bir ağız dalaşı sonrası bayılma numarası yaptı. Deniz, annesinin ilişkimize aleyhinde çıktığını söylüyordu. Ailesi ile tanışarak hoş bir ilişki kurdum

“BENİ BANYOYA KİTLEDİ”

Son olaydan kısa süre önce Bodrum’a tatile gittik. Tatilde Deniz’in tartışma çıkarması üstüne ayrılmak istediğimi söyledim. Bunun üstüne beni banyoya kilitledi. Uzun zaman affetmem için ikna etmeye çalıştı. Bu durumdan çok rahatsız oldum. Dönüş yolunda benden bir şans daha istedi.

“BEN KÜSMEM GEREKİYORDU”

“12 Haziran’da gittikleri anma yemeğinden daha sonra Ramazan adındaki arkadaşımıza uğradık. Deniz Bulutsuz’un eski sevgilisi ile ilişkisini anlatmaya başladı. Buna fazla bozuldum. Benim evime gittiğimizde Deniz iğneleyici laflar sokmaya başladı. Deniz’e, ‘Bak yapma üzerime gelme. Konuyu uzatmadım sen de uzama’ dedim. Aslında ben küsmem gerekirken ben yeniden saatlerce kendimi açıklama ile uğraştım.

“ÇENESİNİ BANTLADIM”

“Yatağa gittiğimde uyumuyordu. Yorganı usulca kaldırdım. Yorgana tekme atmasıyla yorganla birlikte abajur yere düştü. Abajurun şapkası çıktı. Yerden edinmek isterken Deniz sapını çekti ve o sırada çenesinde sıyrık oluştu. Bere bandı ile çenesini bantladım. Bağırmaya,kendini yerden yere atmaya başladı”

“YÜZÜMÜ ÇİZDİ SAÇLARIMI ÇEKTİ”

“Çılgına dönmüş gibiydi. ‘Sen benden ayrılıyorsun. ben de seni rezil edeceğim. Seni Türkiye’ye bayan döven adam olarak tanıtacağım’ dedi. Üzerime saldırarak yüzüme, ellerime, kollarıma her tarafıma çılgınca vurmaya başladı. Yüzümü çizdi, saçlarımı çekti sakinleşmedi.

“KARŞILAŞMAK İSTEMEYİNCE TEHDİTLER BAŞLADI”

“Beni aralıksız rezil etmekle tehdit etti. Kendim bere bere içinde kalmama rağmen bir tokat deha vurmadım. Şoförümü arayıp Deniz’i götürmesini istedim. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz, benim arabamı isteyip Bursa’ya bir arkadaşına gelinlik almaya gitti. sonradan şoförümü arayıp ‘Bana Ozan’ı getir’ diye mesaj atmış. Ben gitmeyince bu kez ‘Hastaneye karakola giderim’ diye korkutma etmeye başladı.

“HER YERİM MORLUKLARLA DOLU “

“Ben kendisini kuvvet uygulamadım. Tam tersine o benim üzerime saldırdı, tırmalayarak yüzümü çizdi ve bana vurdu. Çerçevelerin üstüne ittirdi. Şayet sinirsel ola ki bere berelerin yarattığı enfeksiyon etkisiyle ateşlendim. Kendimi bitkin ve halsiz hissedince acile gittim. Hekim halimi görür görmez bu yaralanmalar nedenini sordu. Bir arkadaşımla tartıştığımı söyleyince, “Bunu adli olgu olarak kayıtlara vermek zorundayım” dedi. Durum gecesi yaralanma ile hastane raporum mevcuttur. Kendisinden şikayetçiyim. Her yerim yara bere içinde morluklarla doymuş idi. Bu durum kendisiyle görüşmeyi kabul etmediğim için bana kurulan bir komplodan ibarettir” dedi.

İLGİLİ HABEROzan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sözcü ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Güven'in evinden çıplak ayakla kaçış
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER