Survivor 2020’deki son irtibat oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde son irtibat ödülü oyunu oynandı.

Survivor 2020’deki son irtibat oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde son irtibat ödülü oyunu oynandı. Ailelerinden yaklaşık 5 aydır uzakta kalan ve büyük arzu duyan yarışmacılar ödülü kazanabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Bilhassa Survivor Sercan'ın 6'da 6 yapması geceye damgasını vurdu. Peki Survivor'da son irtibat ödülünü kim kazandı?

Finale doğru adım adım yaklaşılan Survivor 2020’de bu akşam son irtibat oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına ödül olarak aileleriyle görüntülü konuşabilme imkanı sunuldu. Bu ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar parkurda tüm gücünü ortaya koydu. Gecede Sercan 6’da 6 yapmayı başarırken, Elif sakatlığı sebebiyle oyunu yarıda ayrılmak zorunda kaldı. İşte Survivor 2020’deki son iletişim ödülünü şampiyon ekip…

SURVİVOR’DA SON İLETİŞİM ÖDÜLÜ!

Survivor 2020’nin bu akşamki 125. yeni bölümünde son irtibat ödülü oyunu gerçekleştirildi. İletişim ödülü olarak yarışmacılara “Ailelerle görüntülü röportaj” verildi. İletişim ödülünde Elif Görebilen, sakatlığı nedeniyle oyunu yarıda ele vermek zorunda kaldı. Başa baş geçen mücadelede Sercan Yıldırım 7’de 6 yaparak dikkatleri üstüne çekti. 9-9’a kadar gelen uğraş sancak yarışına gitti. Sancak yarışında Sercan Şimşek son sayıyı da alarak mavi takıma irtibat ödülünü kazandırdı. Böylece Sercan, Cemal Can ve Yasin aileleriyle görüntülü konuşma şansı yakaladı.

SERCAN’IN ANNESİ’NDEN HALİT ERGENÇ BENZETMESİ

İletişim ödülünde ailesiyle görüntülü görüşen Sercan Şimşek’a annesinden acayip bir benzetme geldi. Sercan’ın annesi sakallarından nedeniyle “Sultan Süleyman’a benzemişsin Halit Ergenç gibi olmuşsun dedi. Bu benzetme sonrası bütün yarışmacılar kahkahaya boğuldu.

 

Son güncelleme: 00:04 - 04.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER