Survivor 2020 Gönüllüler takımında yarışan Makbule Karabudak corona virüse yakalandı

Makbule Karabudak, corona virüsüne yakalandı.

Survivor 2020 Gönüllüler takımında yarışan Makbule Karabudak corona virüse yakalandı

Makbule Karabudak, corona virüsüne yakalandı. Survivor 2020'de Gönüllüler grubunda yarışan ve şubat ayında elenen Karabudak, ebelik mesleğine geri dönmüştü...

Yarışmaya katılmadan önce “Bu güne kadar her zaman göbek bağı kestim lakin derhal nefesleri kesmeye geliyorum” diyerek dikkatleri üstüne çeken, Survivor 2020 yarışmasının ‘Gönüllüler’ takımında bulunan Makbule Karabudak’ın corona virüsüne yakalandığı ortaya çıktı.
Şubat ayında elenerek Dominik’ten ayrılan ve ebelik mesleğine geri dönen Karabudak, o dönem “Hem bir Survivor yarışmacısı keza de sahada faal çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, ‘Her şeyde vardır bir hayır’ diye nafile dememişler. Evet, şayet çok erken veda ettim Survivor’a lakin burada beni bekleyen kutsal bir ödev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için ‘Evdekalın’ güzel günler yakın” demişti. sosyal medya hesabından ‘geçmiş olsun’ mesajlarına teşekkür eden Karabudak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Son güncelleme: 09:07 - 11.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER