Survivor’da Acun Ilıcalı’dan Sercan ve Nisa arasındaki ses kaydına ilişkin açıklama!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde ada konseyi telaşı yaşandı.

Survivor’da Acun Ilıcalı’dan Sercan ve Nisa arasındaki ses kaydına ilişkin açıklama!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde ada konseyi telaşı yaşandı. Muafiyet oyunu sonrası düzenlenen konseyde Acun Ilıcalı, Sercan ve Nisa'yı ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, iki yarışan arasındaki yaşanan gelişmeler nedeniyle ses kayıtlarının incelendiğini açıkladı.

Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümüyle birlikte finale bir adım daha yaklaşıldı. Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar haftanın ikinci muafiyet ödülü için uğraş etti. Dokunulmazlığın arkasında ise ada konseyi heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı direktifler ise dikkat çekti. Survivor’da Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan polemiğin arkasından Ilıcalı, kayıtların incelendiğini ve ses bandında bir kanaate vardığını açıklama etti.

ACUN ILICALI’DAN SERCAN VE NİSA HAKKINDAKİ SES KAYDI AÇIKLAMASI

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı, Sercan ve Nisa arasında yaşanan polemiğin peşinde kayıtların incelendiğini duyurdu. Ilıcalı ses kayıtlarının çoğu şeyi açıklığa kavuşturduğunu söylerken, konuyla ilgili bir kanaate de vardığını belirtti. Acun Ilıcalı, Sercan ile Nisa arasındaki ses kayıtlarıyla ilgili yarın ilk ve son kere yorumda bulunacağını açıklama etti.

Acun Ilıcalı: “Bu ses bandında ben bir kanaate vardım. Ve bu ses kaydı bir fazla şeyi açıklıyor. Arkadaşlardan son bir kez daha kayıtlara bakmasını istedim. Yarın birincil ve son defa bu konu hakkında yorumda bulunacağım.”


2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2020’nin yeni bölümünde bu akşam haftanın 2. muafiyet oyunu oynandı. Dün yapılan birincil muafiyet oyununda Sercan Yıldırım birinci olmuş ve eleme adayı olarak Berkan ismini söylemişti. Bu akşamki muafiyet oyununu da büyük bir performans sergileyerek kazanan yine Sercan Şimşek oldu ve bir ad daha söyledi. Sercan eleme adayı olarak Nisa ismini verdi. Bu Nedenle birincil iki aday Berkan ve Nisa olarak belirlendi. Yarın yapılacak 3. muafiyet oyununda bir eleme ismi daha emin olacak ve toplu oylamada en az oyu bölge yarışan adaya veda edecek.

Nisa: ” Zaten bekliyordum hatta dün de bekliyordum. Hayırlısı artık”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER