Survivor’da büyük ödülü kim kazandı? Yarışmacılar helikopter ile gezdi, Zipline telaşı yaşadı!

Survivor 2020'nin bu akşamki bölümünde ödül oyunu son günlerin en heyecanlı anlarına sahne oldu.

Survivor’da büyük ödülü kim kazandı? Yarışmacılar helikopter ile gezdi, Zipline telaşı yaşadı!

Survivor 2020'nin bu akşamki bölümünde ödül oyunu son günlerin en heyecanlı anlarına sahne oldu. İki takım da büyük ödülü kazanabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Saniyelerle kazanan takımın belirlendiği gecede, yarışmacılar helikoptere bindi, Zipline sporu yaptı ve villada doyasıya eğlendi. Peki Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi ekip kazandı?

Survivor 2020’nin 80. yeni bölümünde bu akşam büyük ödül telaşı yaşandı. Acun Ilıcalı’nın ödülü açıklamasıyla yarışmacılar büyük sevinç yaşadı. Ilıcalı, ödülü zipline, helikopter, malikane, havuz partisi ve birey başı Oppo Reno 3 olarak açıkladı. Başa baş geçen mücadelede ödülü şampiyon ekip büyük sevinç yaşadı. İşte Survivor’da ödülü kazanan ekip…

SURVİVOR’DA BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam büyük ödül keza izleyenleri ayrıca de yarışmacıları heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı ödülde yarışmacılar Zipline, helikopter, malikane, havuz partisi ve kişi başı Oppo Reno 3 alma fırsatı yakaladı. Bu akşamki ödül oyununda ünlüler ile gönüllüler aralarında başa baş bir uğraş vardı. 8-8’e dek gelen oyun sonradan 9-9’a geldi ve oyun bayrak yarışına kaldı. Sancak yarışında ise Sercan ile Berkan karşılaştı ve Sercan’ın son saniye atışıyla ödül Ünlüler takımının oldu.

BU DEFA DJ KABİNİNDE SERCAN YER ALDI

Survivor 2020’nin birincil yarısında oynanan ödül oyununda gönüllülerden Cemal Can Dj kabini başına geçmiş ve takım arkadaşlarıyla eğlenmişti. Bu kere ise ödül oyununu şampiyon takım ünlüler oldu ve Dj kabinine Sercan Şimşek geçti. Ödülü kazanan yarışmacılar villadaki havuz başında Sercan’ın setiyle doyasıya eğlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER