Survivor’da Cemal Can’ın Nisa kararı şaşırttı

Survivor 2020'nin son bölümünde kaptanlık oyunu ardından yeni takımlar belli oldu.

Survivor’da Cemal Can’ın Nisa kararı şaşırttı

Survivor 2020'nin son bölümünde kaptanlık oyunu ardından yeni takımlar belli oldu. Takım kaptanları Ardahan ve Cemal Can, mavi ve kırmızı takımlar için yarışmacı seçti.

Survivor 2020’nin 10 Haziran Çarşamba ekrana gelen son bölümünde ekip kaptanlığı oyunu ve yeni takımların belirlendiği ada konseyi ekrana geldi. Takım kaptanlığını oyununu kazanan Cemal Can ve Ardahan, mavi ve kırmızı ekip yarışmacılarını konseyde seçti. Yarışmacı seçimi sırasında konseyde fazla ilginç anlar yaşandı.

CEMAL CAN, NİSA YERİNE BERKAN’I SEÇTİ

Konseyde birincil seçimi yapan Ardahan, Sercan’ı takımına kattı. Cemal Can ise herkesin beklediğinin aksini yaptı ve yakın dostu olan Nisa yerine başlangıçta Berkan’ı seçti. Cemal Can, “O da benim gibi enerjiyle çalışan biri. İki gündür gözlerinde takâtsizlik görmüştüm. Maviden kırmızıya geçmişti. Kırmızıda buluşalım. Berkan’ı seçiyorum” dedi.

“NİSA’SIZ BİR TAKIM DÜŞÜNDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM”

Cemal Can diğer seçme hakkında Barıştırma’ı seçtiğini açıkladı. Fakat o sırada Ardahan’ın “Nisa’yı kendi takımıma alacağım” demesi üstüne Cemal Can ise Uzlaşma kararından vazgeçti ve Nisa’yı istedi. Cemal Can’ın “Nisa’sız bazı düşünemiyorum” sözlerine Acun Ilıcalı ise “Oysa ben Nisa’sız bazı düşündüğünü görüyorum” yanıtını verdi.

SERCAN İTİRAFI

Nisa ise kendisini isteyen Ardahan’a “Sercan ile aynı takımda olamam” yanıtını verdi. Sercan Şimşek da bu esnada ‘Sormadan al’ diyerek Ardahan’ı ikna etmeye çalıştı. İki ekip arasında kalan Nisa ise Cemal Can’ın kendisini sona bırakmasıyla şaşırdı.

İLGİLİ HABERSurvivor Nisa'dan Cemal Can'a: Sözlerinin ve karakterinin ardındaki dur!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER