Survivor’da kim elendi? Konseyde Acun Ilıcalı’dan bomba talimatlar…

Survivor 2020'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı.

Survivor’da kim elendi? Konseyde Acun Ilıcalı’dan bomba talimatlar…

Survivor 2020'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın eleme konseyindeki bomba açıklamaları ise geceye damgasını vurdu. Survivor'da adım adım finale gidilirken, bir kişi daha hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı, yarışmanın gidişatına yönelik yeni kararları ve sürprizlerle ilgili yaptığı talimat heyecanla peşine düşüp takip edildi. İşte Survivor'da bu hafta elenen ad ve konseyde yaşananlar...

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2020’de bu akşam yine heyecan batmış dakikalar yaşandı. Surivor’ın yeni bölümünde yarışmacılar başlangıçta iletişim ödülü için çaba etti ve gerisinde akşam eleme konseyinde bir araya geldi. Acun Ilıcalı eleme konseyinde elenen ismi açıklamadan önce kayda değer açıklamalarda bulundu. İşte Survivor 2020’de elenen son ad ve Aucn Ilıcalı’nın açıklamaları…

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2020’nin bu akşamki 81. yeni bölümünde adaya veda eden son ad belirlenmiş oldu. Geçtiğimiz hafta Ersin Korkut’un sakatlığı sebebiyle yapılmayan eleme konseyi bu akşam düzenlendi. İki haftalık seyirci oylarının arkasında sonuçlar belirli oldu. Survivor’da haftanın eleme adayları Aycan, Mert, Yasin, Sercan ve Cemal Can oldu. Bu akşamki eleme konseyinde Mert Öcal en düşük oyu alarak Survivor’a veda etti.

Mert: ” Benim için erken bir veda oldu. Eğer burada 3 ay baştan başa bir hatam olduysa kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim hepsinin hakkında hayırlısı olsun”

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde irtibat ödülü için kıyasıya bir çaba varrdı. Yarışmacılar voleybol karşılaşmasında karşısında karşıya geldi. Instagram’dan 1 dakikalık canlı yayın yapma ödülünü kazanan ekip 10’a 4’lük skor ile Gönüllüler takımı oldu. Yarışmacılar kendi Instagram hesaplarından naklen yayın yaparak yaşadıklarını paylaştı.

ACUN ILICALI’DAN BOMBA AÇIKLAMALAR

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin gidişatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, bu akşamki elemeyle birlikte yarışması sayısının da azalmasıyla birlikte yeni kararları duyurdu. Ilıcalı, “Çeyrek finalden sonra yarışma kişisel olacak ve süratli şeklide son 4 kişiyi bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAMDA CANLI YAYIN: MAKSAT 2 MİLYON!

Acun Ilıcalı, konseyde canlı yayın rekoru kırmayı hedeflediklerini duyurdu. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımıyla yaptığı Instagram canlı yayınında 1 milyon rakamına ulaşılmasının ardından dünya rekoru olan 2 milyonun kırılması hedeflendi. Ilıcalı, yarışmacılarla yapacağı naklen yayın ile 2 milyon rekorunu kırmayı amaçladıklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı: “Haftaya bayram haftasında canlı yayına çıkacağız ve seyircilerimizin de dahil olacağı bir müsabaka yapacağız.

Acun Ilıcalı: “Önümüzdeki bayram haftasını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. O hafta eleme olmayacak lakin tekrar 2 dokunulmazlık oynayıp 2 namzet çıkacaksınız sonraki hafta 2 dokunulmazlıktan 2 namzet daha gelecek ve bu 4 adaydan biri elenecek. Takım oylaması olmayacak.”

İLGİLİ HABERMert Öcal kimdir? Survivor Mert Öcal kaç yaşında, mesleği nedir?
Son güncelleme: 00:19 - 20.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER