Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor muafiyet oyununu kim kazandı?

Survivor'da yedi yarışmacı arasından bu haftanın ikinci eleme adayı belirlendi.

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor muafiyet oyununu kim kazandı?

Survivor'da yedi yarışmacı arasından bu haftanın ikinci eleme adayı belirlendi. Haftanın birincil muafiyet oyununu şampiyon Sercan, Berkan'ı eleme adayı olarak göstermişti. İkinci muafiyet oyununu da kazanmayı başaran Sercan yeniden bir yarışmacıyı eleme adayı olarak belirledi. Ada konseyine Acun Ilıcalı'nın yaptığı "ses kaydı" açıklaması damga vurdu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık oyunun gecelerinde coşku doruğa çıkıyor. Bir ismin elenme adayı olarak belirlenmesi öncesinde 7 yarışan bütün güçlerini dokunulmazlık oyunu parkuruna gösterdi. Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı talimatlar ise dikkat çekti. Survivor'da Sercan Şimşek ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan polemiğin peşinde Ilıcalı, kayıtların incelendiğini ve ses bandında bir kanaate vardığını ifade etti.

SURVİVOR’DA ELENME ADAYI: NİSA

Survivor 2020'nin yeni bölümünde bu akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün yapılan ilk muafiyet oyununda Sercan Yıldırım birinci olmuş ve eleme adayı olarak Berkan ismini söylemişti. İkinci muafiyet oyununu da büyük bir performans sergileyerek kazanan yeniden Sercan Yıldırım oldu ve bir ad daha söyledi. Sercan eleme adayı olarak Nisa ismini verdi. Bu Nedenle ilk iki namzet Berkan ve Nisa olarak belirlendi. Yarın yapılacak 3. dokunulmazlık oyununda bir eleme ismi daha belirli olacak ve toplu oylamada en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

Nisa: ” Zaten bekliyordum hatta dün de bekliyordum. Hayırlısı bundan böyle”

 

ACUN ILICALI'DAN SERCAN VE NİSA HAKKINDAKİ SES KAYDI AÇIKLAMASI

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı, Sercan ve Nisa arasında yaşanan polemiğin peşinde kayıtların incelendiğini duyurdu. Ilıcalı ses kayıtlarının birçok şeyi açıklığa kavuşturduğunu söylerken, konuyla ilgili bir kanaate de vardığını belirtti. Acun Ilıcalı, Sercan ile Nisa arasındaki ses kayıtlarıyla ilgili yarın ilk ve son kere yorumda bulunacağını ifade etti.

Acun Ilıcalı: “Bu ses bandında ben bir kanaate vardım. Ve bu ses kaydı bir çok şeyi açıklıyor. Arkadaşlardan son bir kere daha kayıtlara bakmasını istedim. Yarın ilk ve son defa bu konu hakkında yorumda bulunacağım.”

İLGİLİ HABERSurvivor ne zaman bitiyor? Acun Ilıcalı Survivor finali tarihini açıkladı!

 

Son güncelleme: 10:16 - 29.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER