Survivor ne vakit bitecek? Survivor 2020 finali hangi gün?

Yayınlandığı her gün izlenme rekorları kıran Survivor 2020 yarışmasında artık sona yaklaşıldı.

Survivor ne vakit bitecek? Survivor 2020 finali hangi gün?

Yayınlandığı her gün izlenme rekorları kıran Survivor 2020 yarışmasında artık sona yaklaşıldı. Zorlu ada şartlarında birinci yapabilmek için mücadele eden yarışmacılar son düzlüğe girerken, izleyiciler de Survivor'ın ne vakit biteceğini merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı geçtiğimi günlerde yaptığı açıklamada Survivor finaline dair tarih vermişti. İşte Survivor 2020'nin sona ereceği tarih...

Tv8 ekranlarında haftanın her günü yayınlanan ve en sevilen müsabaka programları aralarında ilk sıralarda yer alan Survivor 2020’nin finaline çok az bir süre kaldı. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2020’nin finali için tarih emin oldu. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı Survivor’ın biteceği tarihleri duyurmuş ve finalde büyük sürprizlerin olacağını müjdelemişti. İşte Survivor 2020’nin biteceği tarih.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BİTİYOR?

Şubat ayından bu yandan ekranlarda olan Survivor için final tarihin Acun Ilıcalı katıldığı bir programda dile getirdi. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 final tarihinin ise 13-14 Temmuz 2020 olduğunu açıkladı.

Survivor finalinin İstanbul’da olacağını söyleyen Ilıcalı, “Final İstanbul'da olacak fakat yeri az önce tam kesin değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa çok yıkıntıilginç bir yerde yapılacak Survivor finali. Finale ise sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 şahsiyet kontenjan versek her hâlükarda yine 100 birey olacak” dedi.

İLGİLİ HABERSurvivor 2020'nin 124. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde sakatlık şoku
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER