Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda büyük ayrım!

Survivor ödül oyununu galip gelmek isteyen yarışmacılar yeniden tüm güçleriyle mücadele etti.

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda büyük ayrım!

Survivor ödül oyununu galip gelmek isteyen yarışmacılar yeniden tüm güçleriyle mücadele etti. Survivor'in son bölümündeki ödül oyunu nefesleri kesti. Şampiyon takım balonla gezinti, heybetli bir malikanede konaklama ve yemek ödülünün sahibi olacağı Survivor ödül oyunu büyük bir farkla sonuçlandı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte kıyasıya mücadeleye sahne Survivor ödül oyunu özeti...

Survivor’da finale doğru ilerlerken yarışmacıların yorgunluğu ile birlikte ödüller de artıyor. Açlığını bastırmak isteyen Survivor yarışmacıları ödül oyunlarında kıyasıya uğraş veriyor. Dokunulmazlık oyunu öncesinde moral depolamak için ödül oyunun istiyor. Peki son bölümde Survivor ödül oyunun hangi takım kazandı? İşte cevabı…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu mavi takımı kazandı. Mavi ekip oyunun başında beri ellerinde tuttukları üstünlüğü oyunun sonuna kadar taşıdı.

MAVİ: 10 – KIRMIZI: 3

YASİN’DEN ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINA SİTEM

Mavi takımın kazandığı oyun sonrasında yaptığı mutluluk gösterileri uzun zamandır büyük ödül yarışmasını kazanamayan Yasin’i kızdırdı. Ağlayan olduğu gözlenen Yasin’in önünde sevinç yaşamalarının üzerine “Karşımda sevinç gösterisi yapıyorsunuz, sonra arkadaşız-kardeşiz diyorsunuz. Nerede dostluk? Hadi işinize bakın.” sözleriyle sitemde bulundu.

BİL BAKALIM’DA ŞAMPIYON KIRMIZI TAKIM

Bil Bakalım yarışmasında eğlenceli anlar geçiren yarışmacılar bununla birlikte ödüle gelmek için içten cevaba yakın yanıtlar vermeye çalıştı. Kazanan kırmızı ekip oldu.

Kırmızı ekip : 7 – Mavi takım: 3

Son güncelleme: 00:34 - 27.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER