Takma Tırnaklar

Takma Tırnaklar

Takma tırnaklar, tırnak uzatmaya vaktiniz olmadığında ya da kısa süre boyunca uzun tırnaklara ihtiyaç duyduğunuzda size pratik çözümler sunar. Farklı boyut seçenekleri ile tırnakların üzerine kolaylıkla yerleştirilen bu ürünler, doğal bir görünüm yaratır. Şık ve bakımlı görünen tırnaklara sahip olmak için Watsons’ta yer alan takma tırnak modellerini tercih edebilirsiniz. Kendinden yapışkanlı işlevsel tasarımlar sayesinde tırnak bakımınızı pratik bir dokunuşla tamamlayabilirsiniz.

Birbirinden Şık Takma Tırnak Modelleri

Protez tırnak olarak da bilinen takma tırnaklar, pratik kullanımı sayesinde tırnaklarınızı uzatmadan ellerinizde hoş bir manikür görünümü sağlar. Özel yapıştırıcılar sayesinde tırnaklara kolaylıkla entegre edilen bu ürünler, farklı boyut seçenekleri ile tüm tırnaklarınıza uyum sağlar. Bu ürün seçenekleri için pek çok temayı tercih edebilirsiniz. Modern ve minimal bir görünüm için French oje sürülmüş protez tırnaklardan yararlanabilirsiniz. Kendinden desenli ürün seçenekleri ile tırnaklarınızda rengarenk dokunuşlar yaratmanız mümkün. Her tarza hitap eden bu modeller, kombinlerinizi şık detaylar ile tamamlamanıza yardımcı olur. Tırnaklarınızda bakımlı ve doğal bir görünüm oluşturmak için takma tırnak tasarımlarından ilham alabilirsiniz. Oval ya da köşeli tasarıma sahip modeller, tırnaklarınızın doğal yapısıyla en uyumlu görünümü sunan ürünler ile buluşmanıza yardımcı olur.

Manikürü Tamamlayan Takma Tırnak Çeşitleri

Çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tırnaklarınızda yoğun kırılmalar meydana gelebilir. Güçsüz tırnak yapısına rağmen uzun ve bakımlı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Manikür işlemlerinden sonra uygulayacağınız protez tırnaklar, doğal tırnak görünümünü realistik bir şekilde yansıtır. Fransız manikürü görünümü sunan sade modelleri tercih edebileceğiniz gibi rengarenk desenler içeren ürünlerden de ilham alabilirsiniz. Kendinden yapışkanlı tırnak modellerini tercih ederek zaman tasarrufu yapabilirsiniz. Özel yapıştırıcılar ile uygulanabilen modelleri setler halinde satın alarak ekonomik kişisel bakım çözümleri elde etmeniz mümkün. Protez tırnakları orijinal halinde kullanabileceğiniz gibi dilediğiniz ojelerle de tamamlayabilirsiniz. Nail art olarak da bilinen tırnak süsleme sanatı ürünlerinden yararlanarak kişiye özel şık desenleri manikürünüze ekleyebilirsiniz.

Kendinden Yapışkanlı Takma Tırnak Tasarımları

Takma tırnaklar özel bir yapıştırıcı ile tırnaklara entegre edilip yine özel bir solüsyonla kolaylıkla çıkarılabilir. Kendinden yapışkanlı takma tırnak seçenekleri, yardımcı ürünlere ihtiyaç duymadan pratik bir kullanımla buluşmanızı sağlar. Tırnaklarınıza uygun boyut seçenekleri ile tercih edebileceğiniz bu ürünlerin yapışkan kısmını ayırıp hemen yapıştırabilirsiniz. Takma tırnakları çıkarmak istediğinizde uç kısmından kolaylıkla tutup kaldırabilirsiniz. Kendinden yapışkanlı tasarımlar size geniş bir renk ve tasarım yelpazesi sunar. Özellikle de zaman tasarrufu yapmanız gereken durumlarda bu ürünleri tercih ederek tırnaklarınızı rengarenk ve yaratıcı detaylar ile süsleyebilirsiniz. Manikürünüzü çok fazla vakit kaybetmeden bakımlı bir görünüm ile tamamlayabilirsiniz.

Takma Tırnaklar İçin Yardımcı Ürünler

Takma tırnakları yapıştırmak ve çıkarmak için özel ürünlerden yararlanmanız gerekir. Bu sayede protez tırnakların hiçbir hasar bırakmadan kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Tırnak bakımına yardımcı olan içeriklerle hazırlanmış ürünleri tercih ederek tırnaklarınızdaki sararma ve kırılma gibi problemleri en aza indirebilirsiniz. Besleyici yağ içerikleri tırnakların güçlenmesine yardımcı olarak bir sonraki manikür uygulaması için sağlıklı bir zemin hazırlar. Çeşitli markaların takma tırnak fiyatları ve modellerini inceleyerek bütçenize ve zevkinize hitap eden kişisel bakım aksesuarları ile buluşabilirsiniz. Mara, Kiss, Lionesse, Essence ve Superdrug gibi popüler markaların birbirinden şık ve pratik takma tırnak seçeneklerinde her tarzı tamamlayan seçkin renk ve desenler bulunur. Watsons’ın geniş ürün yelpazesi içerisinden tercih edebileceğiniz takma tırnak ürünlerini hemen şimdi inceleyebilir, beğendiğiniz modelleri sepete ekleyerek kişisel bakımınız için şık dokunuşlar yaratabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER