Toprak Razgatlıoğlu'ndan Portekiz'de kritik galibiyet

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası'nda kritik bir zafer elde etti.Sezonun 11'inci durak noktasındaki Uluslararası Algarve Pisti'nde ortaya koyduğu performansla birinci olan PATA Yamaha pilotu Razgatlıoğlu, şampiyonluk yolunda çok değerli olan puanlar.

Toprak Razgatlıoğlu'ndan Portekiz'de kritik galibiyet

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası'nda kritik bir zafer elde etti.

Sezonun 11'inci durak noktasındaki Uluslararası Algarve Pisti'nde ortaya koyduğu performansla birinci olan PATA Yamaha pilotu Razgatlıoğlu, şampiyonluk yolunda çok değerli olan puanları hanesine yazdırmayı başardı.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen Superpole'de pist rekoru kıran Toprak Razgatlıoğlu, yarışa iyi bir startla başladı. 5 tur boyunca Toprak Razgatlıoğlu, son dünya şampiyonu Jonathan Rea ve Scott Redding arasında kıyasıya bir liderlik mücadelesi yaşandı. Liderlik bu üç isim arasında el değiştirirken, Jonathan Rea kaza yaparak yarış dışı kaldı. Damalı bayrağın altından birinci geçmeyi başaran Toprak Razgatlıoğlu, Portimao'da ilk yarış galibiyetini elde etti.

PUAN FARKI 45'E ÇIKTI

Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla pilotlar sıralamasında puanını 474'e çıkardı ve en yakın rakibi son dünya şampiyonu Jonathan Rea ile arasındaki puan farkını 45'e çıkardı.

Dünya Superbike Şampiyonası takviminin 11'inci durak noktasındaki ikinci yarış yarın TSİ 16.00'da koşulacak.

Demirören Haber Ajansı - Spor Haberleri Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'de birinci oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'de birinci oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'de Dünya Superbike Şampiyonası'nın 11. ayağında ilk yarışı, birinci sırada tamamlayarak, bu yılki...

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'de Dünya Superbike Şampiyonası'nın 11. ayağında ilk yarışı, birinci sırada tamamlayarak, bu yılki...

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER