Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında?

Tuğçe Tayfur, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Necla Nazır'ın ve Ferdi Tayfur'un kızı olarak tanınıyor.

Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında?

Tuğçe Tayfur, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Necla Nazır'ın ve Ferdi Tayfur'un kızı olarak tanınıyor. Tuğçe Tayfur, babasıyla birlikte 'Huzurum Kalmadı' şarkısını seslendirdi. Bu şarkıya bir de klip çeken ikili uzun süre gündemden düşmedi. İşte Tuğçe Tayfur'un hayatıyla ilgili merak edilenler...

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR?

Tuğçe Tayfur, 18 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi oyuncu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur’dur.

İlköğrenimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü tamamlayan Tuğçe Tayfur, küçük yaşlarda başladığı müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başladı.

Tuğçe Tayfur, 2010 yılında arkadaşlarıyla kurduğu ‘Joker’ isimli bir grubun solistliğini üstlendi.

Tuğçe Tayfur, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Necla Nazır’ın ve Ferdi Tayfur’un kızı olarak tanınıyor

Bir dönem ABD’de yaşadı. ABD’de yaşadığı dönemde Taner Şafak’la tanıştı ve sonra 2015 yılında Türkiye’de maksi single çıkardı.

Pop şarkılar besteleyen Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak maksi single’da , ‘Kalp Dayanmaz’, ‘Köle Olup’, ‘Yok Olsam’ şarkılarının söz ve bestelerini hazırladı ve babası Ferdi Tayfur ile klip çekti.

Tayfur, Mayıs 2009 yılında hayatını Tolga Ertuğrul ile birleştirdi ancak ikilinin birlikteliği kısa süre sonra sona erdi.

Daha sonra Tuğçe Tayfur, Taner Şafak ile 2012 yılında nikah masasına oturdu ve çiftin 2016 yılında dünyaya gelen Taner Efe isminde bir oğulları bulunuyor.

Son güncelleme: 14:41 - 07.10.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER