Ünlü Influencer Nasife Canbolat “ Retro Seksenler Geliyor, Hazırlıklı Olun! “ Dedi

O bir modacı, O bir influencer, O bir gezgin evet Nasife Canbolat’ tan bahsediyoruz.

Ünlü Influencer Nasife Canbolat “ Retro Seksenler Geliyor, Hazırlıklı Olun! “ Dedi

Kendine has giyim tarzıyla 1 Milyon takipçisine moda önderliği yapan Canbolat, son dönemin modasıyla ilgili orijinal yorumlarını paylaştı. Asıl mesleği kuaförlük olan ünlü influencer, moda konusunda da oldukça iddialı yorumlarda bulunuyor.

Nasife Canbolat “Hiçbir parçanın modası sonsuza kadar geçmez. O yüzden modası geçti diye kıyafetlerinizi atmayın. Annelerimizin hatta anneannelerinizin gençlik kıyafetlerini değerlendirebileceğiniz dönemler elbet gelecektir. Zaten bu yaz yavaş yavaş kendini hissettiren parçalarla Retro seksenler geri geliyor. Hazırlıklı olun!” diyerek modaya kendi yorumunu da katan influencer, önümüzdeki günlerin modasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nasife Canbolat, Almanya’da yaşayıp, kuaförlük tecrübesi de bulunan ve birçok ülkeyi gezen sosyal medya fenomeni olarak ün yapmıştır. Dünya modasının etkilerini de seyahat ettiği yerlerden edindiği izlenimlerle sentezleyerek modaya ne kadar hâkim olduğunu da gözler önüne seren bir isim olarak bilinmektedir.

Bu yazın modası ile ilgili  “Bu yaz pandemiden sonra hem biz hareketleneceğiz, hem kıyafetlerimiz. Birçok bilinen marka sade ve düz kumaşlardan sonra desenli ve hareketli kumaşlara öncelik veriyor. Bu yüzden bu yazın hareketli modasına uyumlu hale gelmek için enerjimizi yüksek tutmaya gayret edelim.” Şeklindeki sözleriyle açıklamalarda bulunan Nasife Canbolat,  yaz mevsiminin hareketli geçeceğinin de sinyallerini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER