Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları

Cüneyt Arkın: Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları

Cüneyt Arkın: Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk… Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Gökhan Özoğuz: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in hür, özgür, aydın çocuklarına dokunduğu gün. Aşk yasak tanımaz!

Cem Yılmaz: 23 Nisan… Bayramımız kutlu olsun.

Pınar Altuğ Atacan: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene! Ata’m izindeyiz…

Gupse Özay: Her sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir adet çocukluk fotoğrafımı koyuyorum. Bu sene bunu seçtim. Ayak ayak üstüne atıp karşıdaki bebeği ciddiyet ve merakla dinleyişim hoşuma gitti. Hâlâda öyleyim. Aynı merak… Bu fotoğrafımın vesilesiyle de çocuklarımızın meraklı, cesur, yaratıcı, özgür, üretken, korkusuz, gülmekten-ağlamaktan korkmayan, araştıran, dinlemeyi bilen, empatiyi çözen, kendini seven, dürüst, sanatla iç içe, baskıya boyun eğmeyen, keşfetmeyi seven, neşeli, mutlu, huzurlu çocuklar olmalarını dilerim. Bayramımız kutlu olsun.

Işın Karaca: Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun… pic.twitter.com/mxmAYdJnd0

— Ahmet Ümit (@baskomsernevzat) April 23, 2021

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER