Ünlü isimlerden Ozan Güven’den zor gören Deniz Bulutsuz’a yardım mesajları

Oyuncu Berrak Tüzünataç, Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz hakkında, "Kalbim parçalandı, yalnız değilsin" mesajını paylaştı.

Ünlü isimlerden Ozan Güven’den zor gören Deniz Bulutsuz’a yardım mesajları

Oyuncu Berrak Tüzünataç, Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz hakkında, "Kalbim parçalandı, yalnız değilsin" mesajını paylaştı. Şarkıcı Sıla ise "Ben faili tanıyorum. Kayıtsız Şartsız koşulsuz yanındayım" diyerek Bulutsuz'a yardım oldu.

Berrak Tüzünataç, Deniz Bulut’un yalnız olmadığını belirterek, şöyle dedi: “Fotoğrafını gördüm Deniz, kalbim parçalandı. Ne yaşanmış olursa olsun, şiddeti aklayamaz – şiddetin bir bahanesi olamaz. Sana ve varlığına saldırılan her kadına, tekrar tekrar elimden geldiğince yalnız olmadığını hatırlatmaya çalışacağım. Yalnız değilsin, yalnız değiliz.”


Daha önce Ahmet Kural’dan baskı gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvuran Sıla da konuya gürültüsüz kalmadı. Sıla, “Ben faili tanıyorum. Kayıtsız Şartsız koşulsuz yanındayım. #DenizBulutsuz #KadinaSiddeteHayir” tweet’ini attı.

Kaan Sekban ve Gözde Mutluer de konuyla ilgili sosyal ağ paylaşımı yapan isimler arasındaydı…


Hadise Ozan Güven’e sert çıktı! ‘Eziksiniz…’ Ünlü şarkıcı açıklamasında “Bu tarz erkeklere sadece söyleyeceğim bir söz var; eziksiniz. Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz fakat ne olursa olsun kadına el kaldıramazsın” dedi.

İLGİLİ HABEROzan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sözcü ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Güven'in evinden çıplak ayakla kaçış
Son güncelleme: 15:14 - 02.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER