Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı: Resmen kumpas kurmuşlar

İstanbul Beyoğlu, Karaköy’de iddiaya göre dün gece bir restoranda yemek yiyen ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile mekan çalışanları arasında kavga çıktı.Çıkan kavgada 7'si polis 12 kişi yaralandı.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı: Resmen kumpas kurmuşlar

İstanbul Beyoğlu, Karaköy’de iddiaya göre dün gece bir restoranda yemek yiyen ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile mekan çalışanları arasında kavga çıktı.

Çıkan kavgada 7'si polis 12 kişi yaralandı. Çift, olay yerine giden polis ekiplerince gözaltına alınarak, Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Çınar ile Çalıkoğlu, savcılığa çıkarılmak üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

OYUNCU AYŞEGÜL ÇINAR SERBEST

Savcılığa çıkarılan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, doğrudan serbest bırakılırken, Furkan Çalıkoğlu ise tutuklandı.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun mahkemesinin sonuçlanmasını bekleyen ünlü oyuncu Ayşegül Çalıkoğlu, yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.

“FURKAN'IN KAFASINDA BİR ANDA ŞİŞEYİ PARÇALADI”

Ünlü oyuncu, “Yemekli bir mekandaydık. Daha sonra Karaköy'deki bir mekana geçtik. Her şey çok normaldi. Galiba bizim daha önce çıkan haberlerimizden diye düşünüyorum ya da ben Furkan'a bir ara kızmıştım ondan da olabilir. Mekanın işletmecisi geldi ve burada sürekli sorun çıkardığınız için burada olmamamızın istenmediğini söyledi. Biz de buna istinaden ne alaka diye (karşılık verdik) Furkan bir sözlü münakaşaya girdi. Daha sonra özür dilediler işte kendisinden. Kusura bakmayın dediler. Masamızı değiştirdiler.

Sürekli mekanın işletmecisi masamıza geliyor, ‘İyi misiniz, nasılsınız, her şey yolunda mı?' Daha sonra çıkmaya yakın hesabı istedik, aracımız için vale istedik, alkollü olduğumuz için. ‘Biraz daha durun, biraz daha kalın. Sizi biraz daha misafir edelim' gibisinden konuştular. Biz 10 dakika daha durduk.

İşletmeci, yanında birisi daha var kim olduğunu bilmiyorum. Çaprazda da güvenlik görevlisi var. Geldi adam Furkan'a merhaba dedi, Furkan da merhaba dedi. Bir anda şişeyi aldı, Furkan'ın kafasında bir anda parçaladı. Şok olduk, neye uğradığımızı şaşırdık. Sonra ayağa kalktı haliyle kendini savunmak zorunda. O esnada mekandaki bütün çalışanlar, güvenlik görevlileri, 10-13 kişi olması lazım, hepsi Furkan'ın üzerine bir anda saldırdılar” dedi.

“NEFSİ MÜDAFAA ASLINDA BİZİM YAPTIĞIMIZ”

Çınar, “Furkan da kendini korumaya çalıştı haliyle. Ben ayırmaya çalıştım, araya ben girdim. Ne silah oldu, ne bıçak oldu, her hangi bir şey olmadı kamera görüntüleri var. Nefsi müdafaa aslında bizim yaptığımız şey. Daha sonra polisler geldi. O esnada Furkan, sinir krizi geçiriyordu ister istemez, yanında kız arkadaşı var, mekanda böyle bir sıkıntı çıktı.  Bir olay yaratılıyor, o kadar kişi saldırıyor. Sonra polisler ayırmaya çalıştı, ne mekancılar ayrıldı ne Furkan. Bu sefer de Furkan fazla sinirlendiği için polisler Furkan'a biraz şiddet gösterdiler. Furkan'ın üzerine çok gittiler. Furkan şu an da çok kötü bir halde. Mahvolmuş bir halde. Bütün herkes saldırıyor. Şaka gibi” ifadelerini kullandı.

“MEKANDAKİ ÇALIŞAN SİLAHI ALDI, FURKAN DA ONUN ELİNDEN ALARAK KENARA ATTI”

Polisin elinden silahının alındığı iddiasına da değinen Çınar, “Polisler ayıramadılar, bir tane polis silahını çıkardı. Mekanda çalışan birisi de silaha uzandı. Baktılar Furkan'a sıkacaklar. Furkan da silahı aldı bir yere attı. O esnada silah patlamış galiba. Ben biraz uzaktaydım. Diğer kaçan kişiyi göndermemeye çalışıyorum ki polisler yakalasın, kurtulmasın diye. Daha sonra polis gözaltına aldı bizi. Yapan şahıs kaçtı” dedi.

“DARP RAPORLARI VARSA SUNSUNLAR”

Çınar, 7'si polis 12 kişinin yaralanma iddiasına, “Mümkün değil. Bütün polislerin hepsi sağlıklı, eğer bıçaklandılarsa bunu lütfen sunsunlar. Darp raporları varsa sunsunlar. Hiç kimseye bir şey olmadı sadece ayırmaya çalışırken benim de vücudumda kesikler var. Ayırmaya çalışırken aradaki cam kırıkları hepimizin eline koluna değdi. Bu sadece. Ben şu an serbest bırakıldım, Furkan'ın mahkemesi devam ediyor, onu bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç alırız. Ben devlete güveniyorum. İnanların da biraz daha anlayışla karşılamasını bekliyorum. Çünkü biliyorum son zamanlarda çok fazla mahkeme, mahkeme, Furkan'la fazla haberimiz çıktı ama her şey göründüğü gibi değil. Sadece bu aralar çok fazla şey üst üste geliyor. Umarım her şey yoluna girer” şeklinde cevap verdi.

RESMEN KUMPAS KURMUŞLAR

Ayşegül Çınar, yaptığı açıklamanın devamında, “Dünkü olayda bizzat geldiler, adamlar sıkıntı çıkardılar. Furkan, tatlı bir dille konuşup halletti. Onlar, halletmiş gibi yaptı, daha sonra resmen kumpas kurmuşlar orada bizi beklettiler daha sonra gelip kafasında şişe kırıyorlar. Akıl alır gibi değil. Bir de üzerine nasıl oluyorsa saniyeler içinde polis geliyor. Mekancıların yaptığı bir kumpas olduğunu adım gibi eminim. Çünkü düşünsenize oturduğunuz yerde niye gelip size iyi davranan insanlar bir anda kafanızda şişe patlatsın. Herkes mekanda, ful mekan. Ben şöyle düşünüyorum. Belki de orada çalışan birisi beni dizide görüyor bir şey oluyor Furkan'a gıcık oluyor, o şekilde belki saldırı planlıyor. Mutlaka bunda bir şey var. Zaten kamera görüntüleri var, polis, mekanda çalışan insanlar istediğini söylesin. Her şey ortada” ifadelerini kullandı.

“POLİSLERE DE BU KONUDA GERÇEKTEN ÇOK KIRILDIM”

Ünlü oyuncu, polise kafa attığı yönündeki iddialara ise gülerek, “Mümkün mü? Ben nasıl kafa atabilirim. Benim zaten bundan 3 hafta önce burnum kırıldı, kaza geçirdim. Ben o esnada bile sürekli yüzümü koruyordum. Bir polis memuruna kafa atmak. Ne Furkan ne de ben hiçbir polis memuruna zarar vermedik. Bırakın polis memurunu biz normal memurlara, insanlara bile zarar verme taraftarı değiliz. Bize kimse dokunmazsa biz de kimseye dokunmayız. Polislere de bu konuda gerçekten çok kırıldım. Çünkü biz kendisine çok saygılı davrandık. Kendileri hiçbir şekilde saygılı davranmadılar. Biz onlara çok güveniyoruz ama onlar bizi gerçekten bu sefer yanılttı. Yok darp raporları yok burun kırmalar yok kafa atmalar, üzücü. Darp yok. Darp raporu almaya gidiyor hiç kimsede darp yok, kimsede bıçaklanma yok. Furkan'ın karnı bıçaklandı. İki tane bıçak darbesi var” şeklinde yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER