Ünlülerin Astroloğu Michaela Astro'yu Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?

Türkiye'nin önde gelen astrologlarından Michaela Astro ile çok özel röportaj...

Ünlülerin Astroloğu Michaela Astro'yu Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?

Astrolojiyle tanışma hikayeniz nasıl başladı?

Çocukluğumdan beri ilgi alanımdaydı. Dünyaca ünlü İngiliz Astrologların kitaplarını okudum. Ve astrolog olmaya karar verip eğitim almak için Amerika’ya uçtum.

Size göre herkes duru görü, astroloji ve metafizikle ilgilenebilir mi? Yoksa içsel gelen bir oluşum mudur?

Herkes tabikide ilgilenemez. Duru görü sonradan kazanılamaz. Duru görü doğuştan olan bir içses ve yetidir. Bu arada sizi ürkütmek istemem ama; kendime ait doğaüstü varlıklardan destek alıyorum. Metafizik burada devreye giriyor.

2022 hakkında neleri düşünüyorsunuz? Tüm dünya korona salgınından kurtulabilecek mi?

Daha önce verdiğim bir röportajımda 20 Nisan 2022 itibariyle covidin biteceğini söylemiştim. 2022 diğer yıllara göre daha yumuşak geçecek. Özellikle ilk yarısı güzel olacak.

Okurlarımız için bizlere bir gününüzün nasıl geçtiğini anlatır mısınız?

Sabah uyanır uyanmaz; Allah’a “Bugün de nefes alıyorum, sana çok teşekkür ediyorum” deyip şükürlerimi sunuyorum. Daha sonrasında evim triplex olduğu için alt kata inip kedilerimi ve köpeklerimi besleyip güne daha pozitif ve verimli bir şekilde başlıyorum. Öğlen itibariyle ofisime gidip yada evimden telefon seanslarıyla danışanlarımla seanslarıma başlıyorum.

Donald Trump ile bir çalışma durumunuzu duyduk. Kısaca bahseder misiniz?

Bu teklif bana geldiği zaman büyük bir şok ve şaşkınlık yaşadım. Trump’ın başdanışmanlarından bir hanımefendi kapımı çaldı. Ve onlara eşlik etmemi söyledi. Aynı filmlerdeki gibiydi. Annem beni Cia ya da Fbi’in aldığını düşündü. Korkulu gözlerle bana bakıyordu. Bende hiçbir şeyin olmayacağını; sakin kalmasını söyleyip onlarla birlikte yola çıktım. Beşiktaş’ta çok lüx bir otelde sayın Trump’la video konferans şeklinde görüşme yaptık. Kendisine Vatikan tarafından kara büyüler yapıldığını ve seçimlere asla girmemesini söyledim. Çünkü bana gelmekte çok geç kalmışlardı ama bundan sonraki seçimlere kadar bütün desteğim kendilerinin üstünde çalışmalarımıza devam ediyorum. Eşi ve kendisini çok seviyorum. Trump macerama bu şekilde başlamış oldum.

Ruhunuzun olmasını istediğiniz yerde misiniz?

Tabikide değilim. Çok sevdiğim can yoldaşım 8 yaşındaki Alman kurtum Karamel’imi kaybettim. Onunla olmayı çok isterdim. Her şeye çare bulabiliyorum ama ölüme asla.

Dergimiz Evos Angels hakkındaki düşüncelerinizi alalım?

Muhteşem Avrupa standartlarında severek okuyup takip ettiğim bir dijital dergisiniz. Kesinlikle zirveyi zorluyorsunuz. Çok keyifli bir röportaj oldu benim için.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER