Uz. Dr. Yahya Yiğit, Sağlıklı Güzellik Kliniğinin İkinci Şubesini Açıyor

Oyuncu, sanatçı, blogger, ınfluencer, iş ve cemiyet dünyasından bi çok kişinin estetik ve güzellik için güvenle seçtiği Uz. Dr. Yahya Yiğit, Diyarbakır’daki kliniğinden sonra ikinci şubesini İstanbul Nişantaşı’nda açıyor. Görkemli bir açılış töreniyle kurdelesini yine iş ve sanat camiasından ünlü isimler kesecek.

Uz. Dr. Yahya Yiğit, Sağlıklı Güzellik Kliniğinin İkinci Şubesini Açıyor

Modern ve uluslararası standartlara uygun teknolojileri kullanan, tedavilerinde daima hasta taleplerine öncelik vererek sorunları doğru analiz ve yaklaşımlarla çözen Uz. Dr. Yahya Yiğit, uzman ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği dolgu, botoks, hydrafacial cilt bakımı, dermapen, mezoterapi gibi beden ve yüz güzelliğinizi şekillendirecek etkin uygulamalarla danışanlarının yaşam kalitesini arttırmak için ideal sonuçları elde etmenizi sağlıyor.

Medikal estetik uygulamaları hakkında konuşan Yiğit, “Medikal estetik uygulamaları tıbbi uygulamalardır. Sadece hekimler tarafından yapılabilir. Aksi takdirde ciddi kompikasyonlar ortaya çıkabilir. Ne yazık ki son zamanlarda güzellik salonlarında kuaförlerde hekimdışı kişiler tarafından bu uygulamalar yapılmaktadır. Buda ciddi komplikasyonlara sebebiyet veriyor. Kompikasyonların düzeltilmesi içinde bize başvuran hasta sayısı her geçen gün de artıyor. Hastaların o tür yerleri tercih etmelerinin sebebi genelikle daha ucuz olmasından dolayıdır. Fakat şunu kabul etmek gerekir ki sağlığın fiyatı olmaz, yani ucuz işlem yaptırayım derken yüzümüzden sağlığımızdan canımızdan olmamaya dikkat etmeliyiz. Dolayısıyla güzelleşmek için yanlış merkezlere yanlış kişilere uygulama yaptırmamak gerekir. Medikal estetik uygulamaları kesinlikle tıbbi işlemler olduğu için sadece hekimlere yaptırılmalıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER