Victoria Beckham, 30 işçisini ücretsiz izne çıkartınca İngilizler’in tepkisiyle karşılaştı

Aile serveti 450 milyon dolar olan Victoria Beckham, kendi adını içeren moda markasında çalışan 30 personeli corona virüsü salgını sebebiyle bedava izne çıkardı.

Victoria Beckham, 30 işçisini ücretsiz izne çıkartınca İngilizler’in tepkisiyle karşılaştı

Aile serveti 450 milyon dolar olan Victoria Beckham, kendi adını içeren moda markasında çalışan 30 personeli corona virüsü salgını sebebiyle bedava izne çıkardı. Beckham, bu hareketi nedeniyle birçok sert yorumla karşılaştı.

Spice Girls grubunun eski üyesi ve şimdilerde kendi markasının tasarımlarıyla ilgilenen Victoria Beckham, corona virüsü salgını sebebiyle 30 işçisini ücretsiz izne çıkardı. Kendi adıyla kurduğu markanın bünyesinde kalan çalışanların ise maaşlarından yüzde 20 kesinti yaptı.

DepoPhotos

“GÜCÜN PARTİ VERMEYE YETİYOR”

İngiliz gazeteleri, Beckham’ın bu hareketine tepki batmış başlıklar atarken meşhur gazeteciler de programlarında Beckham’ın yaptığına tepkisi kalamadı.

İngiliz basını, “1.5 milyon sterlinlik çanta koleksiyonun var, 335 milyon sterlinlik servetin var. Miami’de 31 milyon sterline ev almaya, oğluna 100 bin sterlinlik doğum günü partisi vermeye gücün yetiyorsa, 30 işçiye de gücün yeter” gibi tepkiler verince ortalık ayağa kalktı.

Ünlü gazeteci Piers Morgan, Good Morning Britain adlı programında Victoria Beckham’a ateş püskürdü. Devletin sağladığı korumanın Beckham gibi multi milyoner işverenleri kapsamadığını andıran Morgan, “Onların korunmaya ihtiyacı yoktu, Beckhamlar kendi çalışanlarının bütün maaşlarını ve vergilerini ödeyebilir” diyerek tepkisini gösterdi.

İLGİLİ HABERVictoria Beckham'ın moda şirketinde işler iyi gitmiyor
Son güncelleme: 13:58 - 20.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER