Victoria’s Secret meleği Romee Strijd bebek bekliyor

Victoria's Secret'ın bir meleği daha aile kuruyor.

Victoria’s Secret meleği Romee Strijd bebek bekliyor

Victoria's Secret'ın bir meleği daha aile kuruyor. Romee Strijd, Instagram hesabından takipçileriyle hamile olduğu haberini paylaştı.

Romee Strijd, eşi Laurens van Leeuwen ile fotoğrafını paylaşarak, bebek bekledikleri haberini müjdeledi.

Strijd, polikistik over sendromu (PKOS) nedeniyle 7 sene baştan başa regl görmediğini ve böylece çocuk sahibi olamayacakları konusunda endişelendiğini söyledi. Strijd yaşadığı süreci takipçileriyleşu sözlerle paylaştı:

Resim: Instagram

* 7 sene boyunca regl görememe sebebiyle, 2 sene önce Polikistik Over tanısı konuldu. Anne olamamak ve Lauren ile en büyük hayalimiz olan aile kuramamaktan korkuyordu. Sonrasında benim Polikistik Over’ımın adi bir sendrom olmadığını anladım.

* Benimki vücudumun uçuş moduyla savaşmasından kaynaklanıyordu, yani stresle savaşmaktan. Herkesin yapısı öbür ama bu dek tempo bende bu sonucu yarattı. Doğal tedavi yöntemlerini denedim, dürüst egzersizleri yaptım, vücudum için doğal kiloya ulaştım ve kilo vermek için kendimi zorlamadım.

*Keza doğal gıda takviyelerini denedim, akupunktur yaptım ve ülkem Hollanda’yı daha sık ziyaret edip ailemle süre geçirdim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER