Ya İstiklal Ya Ölüm 5. yeni bölümü yayınlandı! (Ya İstiklal Ya Ölüm 3 ve 4. son bölüm izle)

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi bu akşam 3.

Ya İstiklal Ya Ölüm 5. yeni bölümü yayınlandı! (Ya İstiklal Ya Ölüm 3 ve 4. son bölüm izle)

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi bu akşam 3. ve 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu akşamki bölümlerinde; İşgal Kuvvetleri karşılarında gitgide direnen bir halk, Anadolu’ya geçip Milli Mücadele’ye katılma eğilimleri artan Mebuslar ve giderek güçlenen bir Kuva-yı Milliye hareketini bulacaklardır. ,İşte Ya İstiklal Ya Ölüm 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı.

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve altı bölüm sürecek Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin 3. ve 4. bölümü bugün ekranlara geldi. Dizinin bu akşamki bölümlerinde; 16 Mart 1920'de İtilaf Devletleri'nin askerlerince işgal edilen İstanbul'da moraller bozuk olmasına rağmen kurtuluş yolları aranmaktadır… İşgal sonrası Meclis-i Mebusan'ın kapatılması; Mustafa Kemal'in Anadolu'da kurmayı planladığı meclisin açılması adına önemli bir adımın başlangıcı olur… İşte Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 5. yeni bölüm fragmanı ve 3. ile 4. son bölümü izleme sayfası.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ

“Vatanımızı kurtarmaktan başka maksadımız yoktur bizim.” #YaİstiklalYaÖlüm her Pazartesi 20.00'de @trt1'de. pic.twitter.com/KXiE2dCb4Q

— Ya İstiklal Ya Ölüm (@istiklaldizisi) March 23, 2020

Son güncelleme: 00:39 - 24.03.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER