Yazık Eyvah 2 filmi konusu ne? Yazık Eyvah 2 oyuncuları…

Başrollerinde Cet Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak'ın yer aldığı Yazık Yazık 2 filmi izleyicileri kahkahalara boğuyor.

Yazık Eyvah 2 filmi konusu ne? Yazık Eyvah 2 oyuncuları…

Başrollerinde Cet Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak'ın yer aldığı Yazık Yazık 2 filmi izleyicileri kahkahalara boğuyor. Babasını bulan Hüseyin kasabasına geri döner ancak dertler peşini bırakmaz. Hemşire Müjgan karşısında bundan böyle üstelik doktor rakibi vardır. İşte Yazık Eyvah 2 filmi konusu ne? Yazık Eyvah 2 oyuncuları...

Sinemada yayınlandığı dönemde büyük alkış toplayan Yazık Yazık filmi serinin ikinci filmi ile izleyici karşısına giiyor. 2011 yılında gösterime giren filmde Hüseyin bu kere hemşire Müjgan için uğraş eder.

YAZIK EYVAH 2 KONUSU NE?

Eyvah Eyvah 2 filminin konusu şöyle; Maceranın İstanbul ayağında Babasını bulan Hüseyin Geyikli'ye geri döner. Babasını dedesi ve ninesinin yanına yerleştiren Hüseyin , birincil etapta olaya adapte olamaz. giderken aklı Hala Hemşire Müjgan'dadır. Lakin Bu seferde önüne engel olarak Kasabaya yeni tahsis olan hekim çıkar. Doktordan huylanan Hüseyin onu saf dışı bırakmak için türlü yollara başvurur.

Ancak bu yolların sonu bir yere çıkmaz ve her seferinde rezil olur.En sonunda Firuzan'ın aklına bir zihin gelir ve Hüseyin kıza evlenme teklif etmek için sağlık ocağına gider.Ancak doktor yine oradadır ve Hüseyin'in hayalleri en ince ayrıntısına kadar yıkılır. sonra Müjgan'ın ailesi Edremit'den Geyikli'ye gelir.yolda Hüseyin ile karşılaşan ailenin daha sonraki yolculukları bütün bir komediye dönüşür. Hüseyin ne kadar kendini affettirmeye uğraşsa da tekrar dibe batar…

EYVAH EYVAH 2 OYUNCULARI

Demet Akbağ
Soy Demirer
Özge Borak
Salih Kalyon
Alican Yücesoy
Tanju Tuncel
Ayşe Nil Şamlıoğlu
Meray Ülgen
Selçuk Uluergüven
Tarık Ünlüoğlu
Şener Kökkaya
Bican Günalan
Teoman Kumbaracıbaşı
Murat Serezli
Şehsuvar Aktaş
Hande Dane
Caner Alkaya
Okan Çabalar
Rafi Emeksiz
Kahraman Sivri
Özkan Çınarlı
Neslihan Aka
Hamdi Alp

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER