Yok Bundan Böyle konusu ne? Yok Artık oyuncuları kim?

Bir taksicinin anlattığı pat diye fazla kısa hikayeden oluşan Değil Bundan Böyle filmi, geniş oyuncu kadrosu ve komedi batmış hikayesi ile dikkat çekiyor.

Yok Bundan Böyle konusu ne? Yok Artık oyuncuları kim?

Bir taksicinin anlattığı pat diye fazla kısa hikayeden oluşan Değil Bundan Böyle filmi, geniş oyuncu kadrosu ve komedi batmış hikayesi ile dikkat çekiyor. Peki Yok Artık konusu ne, oyuncuları kim?

Yönetmenliğini Caner Özyürtlu’nun yaptığı ve kadrosunda son dönemlerin başarılı oyuncularını barıdan Değil Artık filmi hakkında internette arama yapılıyor. İşte 2015’in en gösterişli yapımlarından Yok Bundan Böyle filmi hakkında bilinmesi gerekenler…

DEĞIL ARTIK KONUSU NE?

Taksici Fikret, İstanbul trafiğinde sabahtan akşama dek direksiyon sallarken sıkça “Yok artık!” dedirten gülünç olaylarla karşılaşır. Sürücü Belgesi almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği ufacık bir yalanın kurbanı olan Semih… Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden fazla öbür ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir.

DEĞIL ARTIK FİLMİNİN OYUNCULARI

Şebnem Bozoklu (Asuman)

Demet Evgar (Ceyda)

Çağlar Çorumlu (Semih)

Erkan Kolçak Köstendil (Fikret)

Serkan Bariz (Faruk)

Murat Akkoyunlu (Cenk)

Algı Eke (Melis)

Ceren Moray (Ebru)

Funda Eryiğit (Figen)

Necip Memili (Ahmet)

Güven Murat Akpınar (Konuk oyuncu)

Gökhan Kıraç (Misafir oyuncu)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER