Zalim İstanbul 39. yeni birim fragmanı yayınlandı mı? (Acımasız İstanbul 38. son birim izle)

Acımasız İstanbul dizisi 38.

Zalim İstanbul 39. yeni birim fragmanı yayınlandı mı? (Acımasız İstanbul 38. son birim izle)

Acımasız İstanbul dizisi 38. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Pandemi sebebiyle çekimleri ertelenen Acımasız İstanbul yeni bölümüyle bu akşam takipçileriyle buluştu. Dizinin son bölümünde; Cenk egemenliğini ilan ederken, Ceren Şeniz'in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim tüm acısını Şeniz'den içeri almamak için yapmadığını bırakyor. İşte Zalim İstanbul 39. yeni birim fragmanı ve 38. son bölüm izleme ekranı...

Her pazartesi ekranlara gelen Acımasız İstanbul dizisi bu akşam yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Zalim İstanbul’un bu akşamki 38. bölümünde, Ceren'in karşısına geçip Cemre'yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya dahil etmemek için elinden geleni yapacaktır. İşte Acımasız İstanbul 39. yeni birim fragmanı ve son bölüm izleme linki…

ZALİM İSTANBUL 39. YENİ BIRIM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Zalim İstanbul dizisinin 39. yeni bölüm fragmanı hemen şimdi yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda sayfamızda yer alacak.

ZALİM İSTANBUL YENİ BIRIM FRAGMANI

ZALİM İSTANBUL 38. SON BIRIM İZLE

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Köşkte dengeler değişiyor!

Cenk egemenliğini duyuru ederken, Ceren Şeniz’in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim bütün acısını Şeniz’den içeri almamak için yapmadığını bırakmıyor. öte yandan köşkte baygın halde bulunan Agah Karaçay herkesi korkutuyor. Bu durum üzerine Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddettiğini söylüyor.

Ceren'in karşısına geçip Cemre'yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına niçin olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Nedim, Damla ve Cenk öğrendikleri reel karşı ne yapacak?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER