Zalim İstanbul final mi yaptı? Zalim İstanbul bugün yeni bölüm olacak mı?

Zalim İstanbul dizisi son olarak 36.

Zalim İstanbul final mi yaptı? Zalim İstanbul bugün yeni bölüm olacak mı?
Zalim İstanbul dizisi son olarak 36. birim ile ekranlara gelmişti. Pandemi sebebiyle çekimlerine ara verilen dizinin final yapıp yapmadığı ise merak konusu. Acımasız İstanbul final mi yaptı? Zalim İstanbul bugün yeni birim olacak mı? gibi soruların yanıtı haberimizde...

Her hafta pazartesi günü ekranlara gelen Acımasız İstanbul dizisi bu akşmaki yayın akışında yer almıyor. Dizi takipçileri final mi yaptı sorusunun yanıtını araştırıyor. Diğer diziler gibi pandemi nedeniyle çekimlerine ara bahşedilen Acımasız İstanbul dizisi son bölümü izleme sayfasını ve ayrıntılı bilgileri yazımızdan peşine düşüp takip edebilirsiniz.

ZALİM İSTANBUL FİNAL BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Zalim İstanbul’un 6 Nisan Pazartesi günü yayınlanması beklenen final bölümü, tüm dünyada etkisini bildiren corona virüsü salgını nedeniyle bu akşamki Kanal D’nin yayın akışında gözükmüyor. Dizinin yapımcı şirketi, geçtiğimiz günlerde yaptığı izah etme ile dizinin setlerine korona virüs sebebiyle ara verildiğini açıklamıştı.

ZALİM İSTANBUL FİNAL BÖLÜMÜ NE VAKIT YAYINLANACAK?

Zalim İstanbul’un final bölümünün ne süre ekranlarda olacağı hakkında kanal ve yapımcı şirketten bir yorumlama yapılmadı. Acımasız İstanbul’un final bölümünün ne süre yayınlanacağı açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nedim ve Cemre öğrendikleri gerçekle şaşkına dönerler. Başak bebekle birlikte köşke döndüğünde ise Ceren’i hayatının şoku beklemektedir. Ceren bebeğini kucağına alamadan Başak bebekle birlikte ortadan kaybolur.

Cenk annesi hakkındaki gerçeği öğrenip soluğu babasının yanına alır. Agah oğlu ile omuz omuza yürüyeceklerini düşünürken Cenk’in bu duruma tepkisi ne olacaktır? Agah için bundan böyle son damla da düşmüştür, kimsenin beklemediği aniden köşkü yerinden oynatacak hamleyi yapar.

YORUM EKLE