Genç Girişimci Sevda Uyanık Kimdir?

Genç Girişimci Sevda Uyanık Kimdir?

Genç ve kadın girişimci, e-ticaret alanında bir çok farklı yelpazede hizmet vermektedir. Kendisi, 1988 Kayseri doğumludur. Modern çağda uzaklığın sanal ağlarla kısaldığı günümüz dünyasında, ithal ürünleri kısa zamanda temin edebilme ve insan ihtiyaçlarını geniş ürün yelpazesi ile giderebilmek adına çok başarılı işlere imza atmıştır.

Bu bağlamda, uzun yıllar sağlık sektöründe tıbbi analiz alanlarında hizmet veren genç girişimci Sevda Uyanık, 2018 yılından bu yana kozmetik, aksesuar ve giyim sektöründe e-ticaret üzerinden hizmet vermektedir. Kaliteli uygunluk ve ürün ceşitliliğini kendisine şiar edinen, toplumca ulaşılması zor ürünleri, kısa sürede temin etmesi ile ün kazanan Sevda Uyanık, bu işe Gaspara kozmetik ve Kokunla Hatırlan olarak başlamıştır.



Daha sonrasında e-butik mağazasını hizmete sunan ve deyim yerindeyse, kırmızı halı ürünlerini uygun fiyatlarla alıcısıyla buluşturan bir kadın girişimcidir. Türkiye'den Çin'e, Avrupa'ya ulaşan temin ve dağıtım ağı ile alanında kendisinden kısa sürede söz ettirdi. Birçok ünlü sima, marka ve reklam yüzü ile çalışan Sevda Uyanık, 2020 yılında adını genç kadın girişimciler sırasında üst satırlara taşırmaya başardı. Her gün bu başarısının üstüne biraz daha ekleyerek, yoluna devam eden girişimci, çok farklı projeler ve içeriklerle adından söz ettirmeye devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2020, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER