3.Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi Lansmanı 26 Eylülde gerçekleşiyor.

Mandarin Oriental Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek olan 3.Uluslararası Gıda Zirvesi’nin lansmanı 26 Eylül Pazar günü gerçekleşiyor.

3.Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi Lansmanı 26 Eylülde gerçekleşiyor.

 

LOB’IN International* , European Business Clup Association ve DMW Diplomaten International  tarafından Avrupa Birliğine akredite düzenlenecek olan 3.Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi'nde sektörün temsilcileri gıda sektöründe kalite bilincini yerleştirmek ve gıda güvenilirliğinin önemini vurgulamak için toplanıyor.

Güvenilir gıda zamanımızın en büyük sorunlarından biri olarak önümüzde durmaktadır. Konuyla ilgili yurtiçi ve yurtdışında üniversiteler, bürokratlar sınırları aşan bu sorunu gündeme getirmek ve çözüm önerileri sunmak için geceli gündüzlü çalışmalar yapmaktadırlar. Ülkemizde ise kamuoyu baskısının yanı sıra AB uyum süreci gıda güvenliği konusunu sürekli olarak gündemde tutmaktadır. Bir tarım ülkesi olan ülkemiz hem gıda hem de üretim verimliliği açısından önemli bir noktadadır. İş dünyasının maliyetleri aşağı çekmek adına kaliteden taviz vermesi, hatta yanıltıcı bilgiler vererek tüketicinin aldatılması sadece ülkemizin değil, tüm insanlığın ortak derdidir.

 

 

*1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan “LOB’IN(Leaders Of Branding Intelligence Summit )  34  yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında Fahri Ustaoğlu başkanlığında ,  Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda sürdürmektedir.

 

 

Gıda Kalite Zirvesi, gıda sorunlarını uluslararası boyutuyla tartışmak için dünyanın önde gelen gıda üreticilerini, dağıtım ağlarını, satış noktalarını bir araya getiriyor.

 

Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi, sorunların tespitinde önemli bir mihenk taşı olacaktır. Çözüm önerilerinin kamuoyunda büyük yan bularak uygulama aşamasına start vereceğini düşünüyoruz. Bu amaçla iki ana bölümden oluşacak sempozyumlarla gıdada kalite devrimine destek olabileceğimizi düşünüyoruz.

Bu önemli zirvede;

1) Gıdada Üretici Sorumluluğu (yasalar, maliyetler, teknoloji, bilgi birikimi)

2) Satış Noktaları (ambalaj, dağıtım ağı, bilgilendirme, uluslararası standartlar ve talep)

gibi konular tartışılacaktır.

 

Tanıtım Standları

Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi’nde yer alan markalara ürünlerini tanıtabilecekleri stantlar tahsis edilecek, sorunlarını kamuoyuyla paylaşılmasına fırsat verilecektir.  Ayrıca yurtiçi ve yurtdışından katılan sektör temsilcileriyle tanışma ve işbirliği imkânlarını geliştirme olanakları sunulacaktır.

 

Uluslararası Altın Lezzet Ödül Töreni

                                                                                                                                            

Gıda sektörü mevcut sistemi korumaya, yeni standartlara uyum sağlamaya, tüm hizmetleri müşteri beklentilerine göre yeniden şekillendirme yolunda hızlıca ilerlemektedir. Değişimleri öngören, yeni standartlara hızlıca ayak uydurabilen, dinamik ve titiz çalışan sektör oyuncuları bu süreci daha kolay atlatma yolunda avantajlı oldukları görülmektedir.

İnsan hayatının devam ettirilebilmesi adına bireylerin birtakım ihtiyaçlarını gidermek ve tatmin olması açısından kendilerini ödüllendirmeleri onlar için önem arz etmektedir. Sadece spor yapma veya buna benzer aktivitelerle değil aslında bireylerin huzurlu ortamlarda dinlenmesi , sakin kalması da birer ihtiyaçtır.  Lezzet insan hayatına değer ve mana katan en önemli unsurdur.

Tüketiciler , alışveriş yaparken farklı kategorilerden binlerce ürünle karşılaşır. Kendilerine en sıcak gelen ve lezzetinden emin oldukları ürünleri tercih ederler.

Bizler de Lobin International olarak lezzet arayışındaki Tüketicilere yol göstermek için tadım ekibimizle müracaat eden kurumların ürünlerini tadıyor ve değerlendiyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER