Aleyna Tilki: Müzikal Riskler ve Gelecek Planları

Aleyna Tilki, genç yaşına rağmen müzikte aldığı risklerle dikkat çekiyor. Gelecek planları ve kariyerindeki hedefleriyle müzik dünyasında adından söz ettiren genç pop yıldızı.

Aleyna Tilki: Müzikal Riskler ve Gelecek Planları

Aleyna Tilki: "Yeni Albüm Hazırlıkları ve Müzikal Riskler"


Aleyna Tilki:

Aleyna Tilki (24), önceki gün bir markanın davetine katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Uyanamadım daha kalkıp hemen buraya geldim. Ben ilk globalde kapak olan Türk kadını olmuştum. Bununla birlikte bana röportaj da teklif etmişlerdi" dedi.

Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu dile getiren ünlü isim, "Herkes çıldırmış durumda net tarih ver diye. Yeni bir şey oluşturuyorum, bu Türkiye'de ilk kez yapılıyor. O yüzden zor oluyor benim için de, yapanla anlaşmak da zor oluyor. Deneme-yanılma ile yapılıyor. Ben bunu risk olarak görmüyorum. Bir süre dinlendim zaten. Dinlenme ile ilgili beklentim yok. Müzikal bir beklentim var sadece. Hit olmayan hiç bir şarkım yok gerçekten. Öyle bir derdim yok. Dinlensin diye çıkartmak istesem çıkartırdım zaten şarkıları. Bıraktım ben böyle şeyleri. Bizden sonrakiler, sesini duyurmak isteyenler düşünsün" dedi.

Aleyna Tilki: "Müzik Sektöründe Kendimi Nerede Görüyorum?"


Aleyna Tilki:

Müzik sektöründe kendini nerede gördüğünü de değerlendiren Tilki, "Az laf çok iş. İnsanlar benim nerede olduğumu görecekler. İki yıl önce İngilizce albüm bitirdim ama Türkçe albüm de çıkartmam lazımdı. O yüzden onu beklettim. Önümüzdeki bir ay içinde belki ilk şarkı çıkar. Albüm ne zaman gelir bilmiyorum ama. Benim de karakterim bu olsun. Tarih vermeden direkt albüm çıkarayım" diyerek güldü.

Aleyna Tilki: "Sektörel Eleştirilere Yanıtım"


Aleyna Tilki:

Son dönemde sektörel olarak bulunduğu eleştiriler hakkında konuşan şarkıcı, "Sektörle alakalı net bir söylemde bulunulması gerekiyordu. Birilerinin canı yanarsa bunun karşılığı olduğunu insanlara ifade etmiş oldum" dedi.

"İlk ben yaptığım için çok destekleyen oldu. Aklınıza gelenler benimle iyi değil. Bana iyi davranmıyorlar. Ama aklınıza gelmeyecek kısım beni tebrik etti. Yeni bir sistem yapmaya çalışıyorduk, sitem de bu yüzdendi. Sektörün bir kısmındaki insanları gözden çıkartmıştım zaten. Çok güzel etkinlikler ve konserler yapıyoruz bizler şu an. Çok mutlum, bu insiyatifi aldım ve pişman olmadım."

Aleyna Tilki: "Çocukluğum ve Müzik Kariyerim"


Aleyna Tilki:

Genç yaşta yıldız olmanın bedeli olduğunu belirten Tilki, "Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim. Kahve içemedim. Herhangi bir mekanda kimse beni çekmeden eğlenmedim. Amerika'da bile rahat edemedim ünümden dolayı. Çocukluğumu hiç yaşayamadım. Ünlü olmadan önce de yaşayamadım ben çocukluğumu, insanlar bilmiyor bunu" şeklinde konuştu.

"Çocuk kalmış olabilirim belki bu yüzden. Çocuksuluğumu şarkılarımda yansıtıyorum" diyen Aleyna Tilki, albümünün adını açıklayarak, "'Kırlar' olacak. O çocukluğa, temizliğe ve masumiyete duyulan özlemden dolayı böyle bir isim tercih ettim. 5-6 yaşında kırların içinde koştuğum çocukluğuma duyduğum özlemi yansıtıyor bu isim. Çocuk değilim, yetişkinim artık. Masumiyetim bakirdir."

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER