Aşk Üçgeni ve TV Programındaki Şaka

Aşk üçgeni ve TV programındaki şaka konulu içeriğimizde, romantizm ve komediyi bir arada yaşayacak, eğlenceli anlara tanıklık edeceksiniz. İzlemeye hazır mısınız?

Aşk Üçgeni ve TV Programındaki Şaka

Tıpkı Gizele Bündchen, eski kocası Tom Brady ve onun hamileyken terk ettiği eski sevgilisi Bridget Moynahan'ın olduğu gibi. Bir döneme damgasını vuran bu aşk üçgeni, geçtiğimiz günlerde bir TV kanalında yayınlanan bir şaka programında konu edildi. Olayın tam ortasında yer alan Tom Brady her ne kadar gülse de üçgenin kadın tarafları Bündchen ile Moynahan, konuşulanlardan çok da memnun olmadı. Detaylar için devam edin...

Tom Brady'nin Aşk Hayatı ve Tepkiler


Tom Brady'nin Aşk Hayatı ve Tepkiler

Tom Brady ile Bridget Moynahan, 2004 yılında bir ilişkiye başladılar. Bu ilişki sırasında Moynahan, hamile kaldı. Fakat tam bu sırada Brady, dönemin en gözde modellerinden biri olan Gisele Bündchen ile tanıştı ve evlendi. TV programında yapılan şakalar, bu aşk üçgenini konu alıyordu. Brady'nin programdaki espri konusunda zorlandığı gözlemlendi. Moynahan ise sosyal medyada anlamlı bir paylaşım yaparak durumu değerlendirdi.


Aşk Üçgeni ve TV Programındaki Şaka

Programda komedyen Nikki Glaser'ın Brady'ye yaptığı esprili yorumlar da dikkat çekti. Tüm bu olayların ardından Gisele Bündchen'in rahatsız olduğu ve çocuklarının da etkilendiği belirtildi.

Gisele Bündchen ve Bridget Moynahan Arasındaki İlişki


Gisele Bündchen ve Bridget Moynahan Arasındaki İlişki

Gisele Bündchen, Tom Brady'nin eski eşi Bridget Moynahan'ın hamile olduğu dönemde ona destek olmuş ve Moynahan'ın oğlunu "Bonus çocuk" olarak kabul etmişti. İlerleyen zamanlarda Bündchen, Moynahan ile belirli bir düzeyde iletişim kurmayı başarmıştı.


Aşk Üçgeni ve TV Programındaki Şaka

Şu an jiu jitsu hocası Joacquim Valente ile ilişki yaşayan Bündchen'in hayattaki önceliğinin çocukları olduğu kaydedildi. Brady ve Moynahan ise oğullarını birlikte büyütmeye devam ediyorlar.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER