Can Bonomo ve Oğlu Roman

Can Bonomo'nun baba olma deneyimini ve oğlu Roman ile yaşadığı anıları keşfedin. Can Bonomo ve Oğlu Roman hakkında ilham verici bir hikaye.

Can Bonomo ve Oğlu Roman

2018 yılında evlenen Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, Nisan 2021'de Roman ismini verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı. Oğulları Roman'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olan çift, bu mutluluğu doyasıya yaşamıştı.

"Oğlum İnanılmaz Bir Şey"

Katıldığı bir programda oğluna duyduğu sevgiyi anlatan Can Bonomo, duygularını şu sözlerle ifade etmişti: "Oğlum inanılmaz bir şey. Beklediğimden de öte bir duygu. Her zaman 'Bir evladım olursa onu çok severim, korur kollarım, örnek olurum' derdim; ama bu kadar aşık olacağımı, onunla olmak isteyeceğimi tahmin etmezdim."


Can Bonomo ve Oğlu Roman

Babalığını Puanladı

Oğlu Roman'ı dünyaya getirdikten sonra babalığını değerlendiren Bonomo, kendi babasından daha iyi bir baba olmaya çalıştığını belirtmiş ve "Babalığımı 10 üzerinden 9,5 veririm" demişti.


Can Bonomo ve Oğlu Roman

Eleştiri Yağdı

Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninden sonra oğlu Roman'la birlikte bir teşekkür videosu paylaşan Can Bonomo, oğlunun kendisine 'Can' diye seslenmesi üzerine sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.


Can Bonomo ve Oğlu Roman

Yanıt Gecikmedi

Eleştirilere cevap veren Can Bonomo, şu sözlerle açıklama yaptı: "Üç yaşındaki oğlum, annesinin yanında bana bazen 'Can', müzisyen arkadaşlarımın yanında ise bazen 'Bono' diye hitap ediyor. Benim için önemli olan, onun sevgisi ve saygısı. Her şeyden önce onu çok seviyorum."


Can Bonomo ve Oğlu Roman

Allah korusun bizi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER