Cannes'ta Türk Oyuncuların Şıklığı

Cannes Film Festivali'nde Türk oyuncuların şıklığı ve tarzı göz kamaştırıyor! En güzel kıyafetler, saç modelleri ve makyajları burada!

Cannes'ta Türk Oyuncuların Şıklığı

TÜRK oyuncular, bu yıl da Cannes Film Festivali'nde göz kamaştırdı. 77. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen galalara katılan bazı isimlerin yanı sıra festival dışındaki organizasyonlarda da yer alan oyuncular, büyük ilgi gördü.


Cannes'ta Türk Oyuncuların Şıklığı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Aşkı Kırmızı Halıda


Hande Erçel ve Hakan Sabancı Aşkı Kırmızı Halıda

Geçtiğimiz günlerde, ABD yapımı "Megalopolis" adlı filmin galasına tek başına katılan Hande Erçel'e, sonraki gün sevgilisi Hakan Sabancı eşlik etti. Âşıklar, festival kapsamında düzenlenen geleneksel amfAr yardım galasına katılarak kırmızı halıda birlikte poz verdi.

Melis Sezen'in Leopar Şıklığı


Melis Sezen'in Leopar Şıklığı

Bir mücevher markasının davetiyle Cannes'a katılan Melis Sezen, leopar desenli elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Sezen'in kombiniyle sosyal medyada paylaştığı video, kısa sürede viral oldu. Ünlü oyuncunun "Ben Cannes için hazırım. Ya sen?" notuyla paylaştığı video, binlerce yorum aldı.

Geçen haftalarda evlenen Melisa Aslı Yazıcı da eşi Yusuf Yazıcı ile birlikte bir markanın davetlisi olarak Cannes'da etkinliklere katıldı. Oyuncu, otel odasının balkonunda çektiği hazırlık fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini bilgilendirdi.

Gökçe Bahadır Roberto Bravo'nun Konuğu


Gökçe Bahadır Roberto Bravo'nun Konuğu

Marka elçisi olan Gökçe Bahadır, Türkiye'yi temsil ettiği Roberto Bravo'nun davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü oyuncu, Züleyha Kuru'nun özel olarak tasarladığı elbisesiyle "Motel Destino" filminin prömiyerinde göz alıcı bir görünüm sergiledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER