Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'nden Dönüşte İstanbul'da Görüntülendi

Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'nden dönüşünde İstanbul'da objektiflere takıldı. Ünlü oyuncunun İstanbul macerası sıcak saatler yaşattı.

Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'nden Dönüşte İstanbul'da Görüntülendi

Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'nde Hollywood yıldızı Kevin Costner ile röportaj yapmak için bulunduğu dönüşte İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı. Transparan kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, festival deneyimini anlattı.

Kevin Costner İle Yaşadığı Deneyim


Kevin Costner İle Yaşadığı Deneyim

"İnanılmaz Bir İnsan"

Kevin Costner ile gerçekleştirdiği röportajın keyifli geçtiğini belirten Deniz, Costner'ın kendisini Hollywood'a davet ettiğini ve röportajlarının beklenenden uzun sürdüğünü anlattı. "Kevin Costner inanılmaz bir insan. Daveti aldık, belki Hollywood yolculuğumuz olacak" dedi.

Esra Dermancıoğlu'nun Eleştirilerine Yanıt


Esra Dermancıoğlu'nun Eleştirilerine Yanıt

"Zamanımıza Yazık"

Meslektaşı Esra Dermancıoğlu'nun Türk oyuncularla ilgili yaptığı sert açıklamalara cevap veren Dilan Çiçek Deniz, "Zamanımıza yazık, bu tarz konulara değinmek bile gereksiz. Herkes kıyafet tercihinde özgür. Eleştiri yapmak da özgürlüktür. Ancak tercihlerime saldırmak ve bunu çıplaklıkla ilişkilendirmek doğru değil. Umarım herkes bu farkı anlar" şeklinde konuştu.

"Çıplaklık" Tartışmaları



"Utandım!"

Cannes'a katılanlara yönelik ağır eleştirilerde bulunan Dermancıoğlu'nun açıklamaları hakkında konuşan Deniz, "Keşke çıplaklık yerine daha yapıcı konuşmalar yapabilen insanlar festivale katılsaydı. Bu durum beni utandırdı. Ben olsaydım, yerlerine ben gitmeliydim" şeklinde ifadeler kullandı.

Sosyal Medya ve Tartışmalar


Sosyal Medya ve Tartışmalar

'Çıplaklık' Tartışmaları Devam Ediyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz'in son açıklamaları, gösteri dünyasında yeni bir tartışma başlattı. Oyuncunun duruşu ve söylemleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER