Feyyaz Duman Yeni Dizisi 'Yalan' Hakkında Konuştu

Feyyaz Duman'ın başrolünde yer aldığı 'Yalan' adlı yeni dizisi hakkında merak ettikleriniz burada! Feyyaz Duman, oyunculuk deneyimlerini ve projeye dair düşüncelerini paylaşıyor.

Feyyaz Duman Yeni Dizisi 'Yalan' Hakkında Konuştu

Feyyaz Duman, Kanal D’de bugün ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan ‘Yalandizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Kadir karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, proje ve rolü hakkında konuştu.

'Yalan' Dizisi Hakkında

‘Yalan’ için güçlü bir kadın hikâyesi diyebiliriz. Televizyon sektöründe güçlü kadın hikâyelerini çok fazla görmeye alıştık ve bir oyuncu olarak bu beni gerçekten mutlu ediyor. Melike (Aslıhan Güner) karakterinin 20 yıllık süreç içerisindeki yolculuğu var. Bunu geçmiş ve günümüz olarak dizimizde göreceğiz.

Proje Seçimindeki Etkiler


Proje Seçimindeki Etkiler

Güçlü kadın hikâyeleri televizyon sektöründe bulunuyor. Güçlü kadın hikâyesi yaratıp, yanında güçsüz erkek yaratmak ya da tam tersi bir durum bana pek uygun değil. Çünkü hikâyeleri kuranlar aslında karakterlerin kendisi. Yani insanların kendisi.

Kadir Karakteri ve Hikayesi

Kadir, Kapalıçarşı’da esnaf ve kuyumcu bir ailenin oğlu. Melike karakterinin 20 yıllık yolculuğunu göreceğimiz bu hikâyede Kadir’in bu kadınla bir hesaplaşması var. Nasıl bir hesaplaşma olduğunu tabii süreç içerisinde izleyeceğiz.

Oyuncu Kadrosu ve Set Atmosferi

Bir işi tercih ederken öncelikli olarak istediğim şey, huzurlu ve mutlu bir set ortamının olması. Bunu da yakalamış gözüküyorum. Böyle bir oyuncu kadrosunun içerisinde, böyle bir ekiple çalıştığımdan dolayı çok mutluyum. İşi severek yapıyoruz.

'Yalan' başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi ‘Yalan’, bu akşam görücüye çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı yapımda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ile Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER