Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya gönderme! 'Belki barışırım'

Kemal Doğulu'nun Kadir Doğulu'ya yaptığı gönderme olay yarattı! 'Belki barışırım' sözleri merakla bekleniyor. İkili arasında ne olacak?

Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya gönderme! 'Belki barışırım'

Kemal Doğulu: "Kardeşimle Aramızda Sadece Kan Bağı Var"


Kemal Doğulu:

Kemal Doğulu, şubat ayında Nişantaşı'nda bir mekanda sahne aldı ve konser öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyuncu kardeşi Kadir ile arasındaki küslüğü konuşan Doğulu, "Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız, ben de onu biliyorum. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok" dedi.


Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya gönderme! 'Belki barışırım'

Doğulu ayrıca şunları ekledi: "Kardeşimizi seçemeyiz, bu bir mecburiyet. Kan bağı olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere."

Yeni Projeler ve Barışma İsteği


Yeni Projeler ve Barışma İsteği

Kemal Doğulu, Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Yeni projelerinden bahseden şarkıcı, "İki projem var. Biri moda, diğeri makyaj... YouTube kanalında olacaklar. Artık televizyon bitti, herkes YouTube'da... YouTube'da olunca daha rahat olacağız" şeklinde konuştu.

Şarkıcı, kardeşi Kadir Doğulu ile barışmadığını da belirterek, "Gelip elimi öpsün, belki barışırım" ifadelerini yineledi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER