Kourtney Kardashian'ın Hamilelik ve Doğum Süreci

Kourtney Kardashian'ın hamilelik ve doğum süreci hakkında bilmeniz gereken her şey! Kourtney'nin hamilelik deneyimi, doğum anı ve bebeklik dönemi hakkında detaylı bilgiler burada.

Kourtney Kardashian'ın Hamilelik ve Doğum Süreci

Son aylarda genişleyen ailesi ve özel hayatındaki gelişmelerle gündemde olan 45 yaşındaki Kourtney Kardashian, The Kardashians'ın yeni sezonunun ilk bölümünde hamilelik ve doğum süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Scott Disick ile uzun süreli birlikteliğinden 14 yaşında Mason, 11 yaşında Penelope ve 9 yaşında Reign isimli üç çocuğu olan Kourtney Kardashian, 2022'de evlendiği ünlü müzisyen Travis Barker'la bir erkek çocuk sahibi oldu.

Hamileliğini Pankartla Duyurdu


Hamileliğini Pankartla Duyurdu

Kocası Travis Barker'ın konserine gidip eline "Travis ben hamileyim" yazılı bir pankart alarak hamile olduğunu duyuran Kourtney Kardashian, geçen sene 4 Kasım'da Rocky adını verdiği oğlunu kucağına almıştı. Hamileliği boyunca büyüyen karnını ve kocası Travis Barker'la verdikleri aşk pozlarını paylaşan ve sağlıklı bir hamilelik geçiren Kourtney Kardashian, doğumuna az bir zaman kala acil bir ameliyata alınmıştı.

Bebeğini Karnındayken Ameliyat Etmek Zorunda Kaldı


Bebeğini Karnındayken Ameliyat Etmek Zorunda Kaldı

Kourtney Kardashian, doktorunun gözüne bir şey çarpması sonucu bebeği üzerinde ameliyat yapılması gerektiği için riskli bir "fetal" ameliyata girmesi gerektiğini belirtti. Bu korkunç deneyimi yaşayan ve bebeğinin kurtarılmasını sağlayan doktorlara minnettarlığını ifade eden Kardashian, bu sürecin en kötü anlarından biri olduğunu dile getirdi. Bebeği karnında ameliyat edildikten sonra doğum yapana kadar yatak istirahatine mecbur kalan Kourtney Kardashian, 20 dakikadan fazla ayakta durmasına bile izin verilmedi.


Kourtney Kardashian'ın Hamilelik ve Doğum Süreci

Yaşadığı Kabusu Sosyal Medyada Anlattı


Yaşadığı Kabusu Sosyal Medyada Anlattı

Kourtney Kardashian, sosyal medya üzerinden yaşadığı travmatik deneyimi paylaşarak hayranlarına destek olmayı ve benzer durumlarla başa çıkan insanlara cesaret vermeyi amaçladığını belirtti. Doğum öncesi yaşadığı zorlu süreci sosyal medyada paylaşarak destek arayanlar için bir ışık olmayı uman Kardashian, yaşadığı kabus dönemindeki duygularını açıkça dile getirdi.


Kourtney Kardashian'ın Hamilelik ve Doğum Süreci

"Mucize Bebeğim" Rocky



Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, bebek sahibi olmak için tüp bebek dahil her yolu denedikten ve umutsuzluğa kapıldıktan sonra hamile kalan Kardashian, oğlu Rocky'yi "mucize bebeğim" olarak adlandırıyor. Hamileliği boyunca sağlık sorunu yaşamayan ancak doğuma kısa bir süre kala büyük bir tehlike atlatan Kourtney Kardashian, yaşadığı zorlu süreci cesurca paylaşarak destek arayanlara ilham olmayı amaçlıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER